Старовойтова

ДИСКУСІЯ ПРО ЄДНІСТЬ ПРАВНИЧОЇ ПРОФЕСІЇ

6 липня

У місті Полтава випускники програми «Адвокат Майбутнього» за підтримки Ради адвокатів Полтавської області провели дискусію, присвячену обговоренню єдності правничої професії.

Серед учасників дискусії були випускники програми «Адвокат Майбутнього» Едгар Сімонян, Марина Старовойтова та Артем Донець, а також суддя Октябрського районного суду м. Полтави Лариса Гольник та співініціатор Програми «Адвокат Майбутнього», Президент Асоціації правників України (2013-2017) Денис Бугай.

Як учасник дискусії, я приділила увагу у своєму виступі саме необхідності впровадження єдиних етичних стандартів для правників та зазначила, що правники повинні бути об’єднані навколо спільних цінностей.

Зокрема, такою цінністю повинна стати діяльність спрямована на захист прав людини.

1

Чесність і порядність правників повинні зайняти в єдиних етичних стандартах почесне місце.

Також, в процесі об’єднання представників правничих професій в єдину професійну спільноту, вирішальним є довіра і єдність однодумців навколо спільних цінностей та бачення. Оскільки діяльність правників безпосередньо має своє спрямування на людей, повага та довіра один до одного стане запорукою поваги та довіри людей до правників.

Інші новини

Громадська наглядова рада