Іван Омелян

Іван Омелян та проект “Нові Лідери Громад” шукають команду змінотворців!

6 липня

 

Національний телевізійний проект «Нові лідери», який набув широкого розголосу останні місяці, перетнув перший рубіж. Так з 1500 обрали сотню чиї проекти мають втілюватись вже із цього літа. А 17 серпня у етері телеканалу ICTV  глядачі матимуть змогу побачити перші результати і підготовку. Учасники мають переконати глядача й групу експертів, що змінити країну саме їм під силу. Переможець отримає 1 млн. гривень для реалізації проекту.

Одним з Нових Лідерів став Іван Омелян, активіст, регіональний координатор коаліції  Reanimation Package of Reform. Зі своїм інноваційним баченням того, як же мають діяти громади для змін України у кращу сторону, хлопець і потрапив у сотню. Ідея полягає у впровадженні демократичних і сучасних практик в новостворені громади. «Нові лідери громад» мають мету допомогти ОТГ у пошуку якісних молодих кадрів, відкрити можливість молоді проявити себе і реалізувати в громадах свої проекти.

Але зараз Іван для реалізації свого проекту «Нові лідери громад» шукає тих чудових, молодих, активних і сильних, які стануть рушійною течією і зможуть довести проект до фіналу, за яким спостерігатиме вся Україна.

Заповнити форму на участь можна тут (http://bit.ly/omelianneedshelp).

— Для такого маштабу, звісно, потрібна команда, партнери. Тож, якщо ти мотивований до реалізації реформ у громадах і готовий вчитись і працювати, хочеш допомогти (як координатор, журналіст, піарник, дизайнер, менеджер, координатор проекту в своєму місті чи ОТГ) - пиши і долучайся до команди відчайдух, тих, що хочуть жити у новій Україні і готові докласти до цього руку, - каже він.

Інші новини

Громадська наглядова рада