аиаи

Лідер Роман Григоришин: Як зупинити трудову міграцію

10 серпня

Понад два роки Роман з однодумцями допомагає українським підприємствам залишитися на плаву.

Він зі своєю командою супроводжує інвестиційні проекти на території України. На сьогодні найуспішнішими угодами, які вдалося укласти з інвесторами, є саме 3 проекти в Одеській області. Один – порятунок невеличкого колгоспу, який рік тому був на межі банкрутства.

Найбільш зацікавлені інвестори, які готові зайти на український ринок, – з середнього бізнесу. За словами Романа, держава зазвичай ним нехтує, приділяючи увагу лише великим компаніям. Та саме такі інвестиції можуть суттєво змінити економічний курс країни.

Аби зорієнтувати компанії, Роман з командою створили інвест-платформу Проюкрейн. Тут потенційний інвестор зрозуміє, яким українським підприємствам потрібне фінансування.

Мрія чоловіка – допомогти країні в розвитку. Для цього потрібна стабільна економіка. Аби реалізувати свій проект, Роман став учасником Нових Лідерів.

Чоловік впевнений, що нині українські підприємства як ніколи потребують допомоги від інвесторів. Вигода буде для обох сторін.

За програму Романа Григоришина проголосувало 1058 виборців. Доля його програми буде вирішена наприкінці літа під час презентації проектів сотні Лідерів.

Нагадаємо, протягом 2,5 місяців третього етапу на телеканалах СТБ та ІСТV виходитимуть сюжети про сотню лідерів та зміст їх програм. Переглянути їх можна за посиланням: https://goo.gl/v4qduw

Детальніше у сюжеті Фактів ICTV:

Інші новини

Громадська наглядова рада