пик

Лідер Роман Перун: Інтерактивна освіта у школах

3 вересня

Він мріє про інтерактивну освіту у сільських школах. Роман Перун придумав програму, яка полегшить навчання дітей та роботу вчителів у навчальних закладах.

Назвав її “Інтерактивна школа”, за задумом автора - програма розширить сервіси самої школи у майбутньому та дасть змогу батькам спостерігати за навчанням дітей.

Ідея виникла два роки тому, коли воював у лавах ЗСУ на Сході - був командиром гармати.

- Вдень бачив дітей, які бігали вулицями і махали мені рукою “Привіт”, а увечері ці села бомбили і було дуже образливо, що у таких умовах живуть наші діти. Ідея, в першу чергу, допомогти своїй школі, а потім і всій Україні, - розказує чоловік.

Роман намагається пояснити свій складний технічний задум на пальцях, каже, що інтерактивна школа - це об’єднані в мережу інформаційні сервіси різноманітного призначення: від камер відеоспостереження до електронного щоденника.

- Ми робимо такий каркас, який дає безмежні можливості школам, - пояснює Роман.

Відеоспостереження з можливістю зазирнути до класу батькам, де б вони у той момент не були. Електронні щоденники у яких не виправиш оцінок. З такою системою, каже Роман, шкільне життя стане комфортнішим та цікавішим.

Роман уже розробив всі розрахунки проекту, тепер сподівається на перемогу у проекті “Нові лідери”.

За програму Романа Перуна проголосувало 972 виборця.

Нагадаємо, протягом 2,5 місяців третього етапу на телеканалах СТБ та ІСТV виходили сюжети про сотню лідерів та зміст їх програм. Переглянути їх можна за посиланням: https://goo.gl/v4qduw

Детальніше - у сюжеті "Вікна-Новини" від СТБ:

Інші новини

Громадська наглядова рада