има

Лідер Руслан Борта: Унікальні місця України, яких не знайти в інтернеті

20 серпня

Справжню історію України можуть розповісти не автори шкільних підручників, а звичайні люди. У цьому переконаний учасник проекту “Нові лідери” Руслан Борта.

За фахом військовий, хоче зробити власний внесок у відродження української історії. Розказати про культуру, традиції та унікальні місця, які не знайти в інтернеті, планує у власні книзі – Книга з народу. Шукає ж краєзнавців у маленьких містечках та селах.

Чоловік прагне показати, що найцікавіші знахідки ховаються за межами розпіарених туристичних маршрутів. А історія не обмежується загальними фактами чи датами.

Найбільше прагне, аби українці змалечку вчилися цінувати рідний край. Відтак найпершими читачами народної книги Руслана будуть школярі.

За програму Руслана Борта проголосувало 1017 виборців. Доля його програми буде вирішена наприкінці літа під час презентації проектів сотні Лідерів.

Нагадаємо, протягом 2,5 місяців третього етапу на телеканалах СТБ та ІСТV виходитимуть сюжети про сотню лідерів та зміст їх програм. Переглянути їх можна за посиланням: https://goo.gl/v4qduw

Детальніше у сюжеті Фактів ICTV:

Інші новини

Громадська наглядова рада