пр

Проект UFuture: Літо - не час для відпочинку

13 липня

Літо - можливість підготуватися до нового навчального року. Так вважають в команді депутата Одеської обласної ради Ігоря Учителя.

Один з авторів UFuture Дмитро Ковбасюк розповів, що проект планується реалізувати по всій країні. Ця ідея озвучена на всеукраїнському конкурсі «Нові лідери», де на першому етапі UFuture посів третє місце.

Проект UFuture вже відпрацював свій перший навчальний рік 2017/2018, стипендіати весь цей час отримували стипендії від команди Ігоря Учителя, успішно склали вступні іспити і тепер готуються вступати до вузів. При зарахуванні на перший курс і до закінчення навчання студенти також будуть отримувати стипендію, її розмір складе 2500 грн.

— Поки студенти зайняті надходженням, ми займаємося доопрацюванням нашого проекту, а саме укладаємо меморандуми з компаніями, які в майбутньому, коли студенти захистять дипломи, сприятимуть їх працевлаштуванню. Ми вже уклали меморандуми з юридичними і консалтинговими, будівельними компаніями, студіями дизайну і низкою ЗМІ. На сьогоднішній день у нас вже укладено понад 30 меморандумів. Також ми готуємося до нового навчального року, адже будуть відібрані нові стипендіати, - зазначив член команди Ігоря Учителя Олексій Кулик.

Джерело: http://mg1.od.ua 

Інші новини

Громадська наглядова рада