и

Редакція журналу Business Zavarnik підписала меморандум про співпрацю з авторами проекту Ufuture

27 червня

Редакція журналу Business Zavarnik підписала меморандум про співпрацю з авторами проекту Ufuture. Таким чином редакція дасть дорогу молодим талантам, які мріють пов'язати своє життя з журналістикою.
Автори Ufuture стверджують: їхній проект спрямований на боротьбу з трудовою міграцією. Сам проект вже рік успішно працює в трьох школах Лиманського району: в Фонтанці, в Крижанівці і Чорноморському. Там відібрали для участі в програмі 12 відмінників, чий середній бал вище 9,5. Щомісяця їм виплачували стипендію в розмірі 1500 грн, оплачували репетиторів і курси. Зараз школярі успішно здали ЗНО і будуть вступати до вузів.
Після зарахування і до закінчення навчального закладу їм виплачуватимуть щомісячну стипендію в розмірі 2500 грн. Після закінчення вузу їм буде надана допомога в працевлаштуванні в компаніях, які уклали меморандум. 
Один з авторів Ufuture Дмитро Ковбасюк відзначає, що свій проект вони хочуть реалізувати по всій країні і з цією ідеєю виступили на всеукраїнському конкурсі «Нові лідери», де в першому етапі посіли третє місце по Україні.

Джерело тексту та фото: http://zavarnik.biz/dorogu-molodym 
 

 

Інші новини

Громадська наглядова рада