фівм

«Рів'єра Девелопмент» підтримає талановиту молодь в рамках програми UFuture

27 червня

Молодь - це основне ядро ​​країни, її стратегічний і кадровий ресурс. Вона багато в чому визначає не тільки сьогодення, а й майбутнє держави. Сприяючи формуванню і розвитку нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни, ми зможемо вивести її на якісно новий рівень - рівень процвітання.

Починати це потрібно зі шкільної лави, як це робить громадська організація «За справедливість і Закон», яка запровадила в школах Лиманського району соціальну освітню програму UFuture.

Група компаній «Рів'єра Девелопмент», ознайомившись з проектом UFuture, жодного разу не засумнівалася в його важливості і необхідності реалізації. Сьогодні ми підписали Меморандум про партнерство та співробітництво з ГО «За справедливість і Закон» і будемо брати активну участь в реалізації цієї програми в Одеській області.

«До нас звернувся наш співробітник Дмитро Ковбасюк, який бере участь у проекті медіа-групи StarLightMedia« Нові лідери », з пропозицією взяти участь у програмі з підтримки молоді UFuture. Ми підтримуємо цю ініціативу і будемо фінансово допомагати. «Рів'єра Девелопмент» постійно розвивається і реалізовує нові проекти, у нас завжди є потреба в кваліфікованих працівниках різного профілю. Ми будемо раді взяти до себе на роботу кращих випускників ВНЗ, які пройшли програму UFuture », - повідомив Михайло Партікевіч, директор« Рив'єри Девелопмент ».

Громадська організація «За справедливість і Закон» реалізовує соціальну освітню програму UFuture в 3 школах Лиманського району - в Крижанівці, Фонтанці і Чорноморському.

Суть проекту полягає в тому, що в кожній школі вибираються по 5 кращих учнів із середнім балом більше 9,5. Ці діти протягом усього 11-го класу отримують стипендію в розмірі 1500 грн щомісяця. Для них проводяться семінари з особистісного росту, оплачуються репетитори з предметів ЗНО та курси з підготовки до вступу до ВНЗ. Після надходження в университет і за умови відмінного навчання учасникам программі оплачується стипендія в розмірі 2500 грн щомісяця, а по закінченню навчання ГО «За справедливість і Закон» допомагає їм працевлаштуватися за фахом в кращі компанії Одеси і області.

«Рів'єра Девелопмент» - це один з найбільших і надійних забудовників в Одеській області. Її проекти відрізняються унікальною архітектурою, використанням новітніх технологій, високою якістю будівництва і комплексним підходом до розвитку територій. Компанія також бере активну участь в соціально значущих проектах для Одеського регіону. За її сприяння було повністю оновлено вестибюль Художнього музею в Одесі, реалізується проект реконструкції будівлі Одеського апеляційного адміністративного суду, реконструкції будівлі Крижанівського сільської ради, в якому буде відкрито сучасний Центр надання адміністративних послуг, зрушать з «мертвої» точки проект будівництва каналізації в Фонтанці.

Джерело: https://goo.gl/KJytTk

Інші новини

Громадська наглядова рада