Максим

Змінити систему і країну: Максим Бородін про враження від YES

18 вересня

Учасник проекту “Нові лідери” Максим Бородін поділився враженнями від 15-ї Ялтинської конференції.

Під час щорічної Ялтинської зустрічі Нові лідери спілкувалися з колишнім президентом Польщі (1995-2005 рр) Олександром Квасневським про Україну, про те, які потрібно вживати заходи, щоб поліпшити її майбутнє, а також про досвід Польщі, який може бути корисним для нашої держави.

– Польща пройшла шлях, який Україна ще має пройти, – говорить один з лідерів національного телевізійного проекту Нові лідери Максим Бородін.

Олександр Квасневський сказав, що політик не повинен зосереджувати увагу на собі, а на тому, навіщо він прийшов у політику, за словами Бородіна, він погодився з таким твердженням.

Мета – змінити систему і країну.

– Я жодного разу не чув, щоб наші політики сказали, що вони готові дати шанс комусь новому. Їм простіше домовлятися зі старою елітою, бо розуміють, що з новою вони не домовляться.

Наприклад, мої принципи не дозволять мені вести якісь кулуарні домовленості, – зазначає лідер.

Читайте: Емоційна зустріч з Квасневським та велика кількість цікавих людей - Алла Гонтар про YES.

Максим також зазначив, що йому було б цікаво послухати Славу Вакарчука, тому що важливо не те, співак ти чи актор, а важливо, який твій світогляд і готовність зібрати навколо себе команду людей. 

- Як би він не намагався йти від політики, я вважаю, що люди, у яких є підтримка великої маси людей в Україні, повинні брати на себе відповідальність і намагатися щось міняти, - каже Максим.

Максим Бородін, вважає, що лідер має давати шанси, тому що є люди, які готові змінювати країну, але у них немає політичного шансу.

Нагадаємо, Максим Бородін впевнений, що громадськість може ефективно слідкувати за рівнем шкідливих викидів промислових підприємств та зобов’язувати їх власників розвивати екологічні проекти.

Інші новини

Громадська наглядова рада