П

5 причин, чому нам потрібен проект "Нові лідери"

27 березня

Проект “Нові лідери” - не про політику чи жорстку боротьбу заради рейтингів. Він — про відповідальність кожного громадянина за майбутнє своєї країни, за власне майбутнє.

Нові Лідери беруться похитнути стереотип про те, що владний престол — тільки для привілейованих каст.

Проект повинен розворушити громадянське суспільство, давши активістам можливість власноруч змінити життя не тільки містечок, а й усієї країни. І от яким чином:

інфо

 

1. Можливість заявити всій країні про свій соціально-політичний проект

Інформування вже почалось на сайті NOVILIDERY.COM, і триватиме протягом усього проекту. Ви вже можете побачити нових лідерів ТУТ та оцінити оригінальність запропонованих ними ідей.

Надалі найбільш цінні ідеї отримають масшстабне висвітлення у загальнонаціональних засобах масової інформації.

2. Медійну підтримку національного масштабу

Протягом усього проекту холдинг StarLightMedia ближче знайомитиме українців із учасниками проекту «Нові лідери» і надаватиме їм медійну підтримку (в ефірі новин на каналах ICTV та СТБ вийде по одному сюжету про кожного Лідера.

Також у програмі “Ранок у великому місті” щотижня виходитиме дайджест про перебіг проекту.

І, звісно, відбуватиметься просування проекту і його учасників на сайті NOVILIDERY.COM і в соціальних мережах.

3. Аудиторію однодумців

На підтримку суспільно-значущої програми, яку вони планують реалізувати, зареєстровані Лідери можуть почати агітаційну кампанію і залучати до проекту людей, у голосах яких вони зацікавлені. Якщо глядач поділятиме ідею якогось із лідерів, то матиме змогу долучитись до її реалізації після завершення другого голосування.

Поки протягом трьох місяців обрана сотня Лідерів вестиме активну діяльність із реалізації своїх програм і готуватиметься до презентацій, на сайті NOVILIDERY.COM з’явиться можливість приєднатися до команди того чи іншого Лідера.

4. Гроші на реалізацію проекту

Переможець проекту “Нові лідери” отримає грошовий приз на реалізацію свобого проекту. Сума формуватиметься широким загалом – від представників бізнесу і донорських організацій до звичайних громадян, зацікавлених у змінах у країні.

5. Шанс змінити цю країну

Не тільки переможець “Нових лідерів” отримає грошовий приз на розвиток своєї ідеї наприкінці проекту. Масштабна інформаційна підтримка полегшить кожному із учасників проекту пошуки інвесторів, і у них з’явиться можливість для реалізації власного проекту незалежно від місця, яке той посяде у “Нових лідерах”. Таким чином, жодна значна для країни ідея не залишиться без уваги суспільства.

Слідкуйте за новинами про Лідерів у соціальних мережах проекту "НОВІ ЛІДЕРИ". 

Інші новини

Громадська наглядова рада