111

Чому у проекті “Нові лідери” можна реєструватись від 25 років?

24 квітня

 

Віковий ценз у 25 років для учасників проекту “Нові лідери” встановили, бо, за думкою організаторів, це орієнтовний вік, коли людина вже може показати певні здобутки у професійній та громадській діяльності.

Про це співзасновниця та координаторка громадської ініціативи “КримSOS” Таміла Ташева заявила в ефірі Свободи слова на ICTV.

— Насправді це було доволі дискусійне питання, воно довго обговорювалось. Можна по-різному ставитись до цього. Мені, приміром, здається, що людина і в 25 може досягнути багато чого. Але, як на мене, у 25-річному віці людина вже може показати здобутки, які у неї були, її бекграунд набагато кращий, ніж у 20.

Ми хочемо обирати нових людей, але тих, які уже своїм професійним життям показали, яку команду вони мають за собою.

Дуже рідко буває, коли людина 18 чи 21 року має за собою команду однодумців.

Таміла Ташева також закликала усіх внутрішньо переміщених осіб, зокрема і кримчан, брати участь у проекті “Нові лідери”.

— Моя роль у цьому проекті - закликати молоду еліту переселенців подаватися на цей проект, щоб їх побачили. Тому що після анексії Криму, після окупації Донбасу із цих регіонів виїхали дійсно тисячі активних людей.

Зараз вони живуть у приймаючих громадах, які реалізують щось нове: або бізнес, або соціальні ініціативи на нових місцях, але про них дійсно не знає широка громадськість.

Важливо, щоб ці люди приходили, розповідали про себе, і на телеканалах це можна дуже добре зробити,  тому що це величезна аудиторія, яку, на жаль, вони не можуть здобути.

Слідкуйте за новинами про Лідерів, які вже вирішили долучитись до проекту, у соціальних мережах.

Якщо ви маєте гарну ідею, яка, на вашу думку, може змінити місто чи країну (а може - й світ), долучайтеся до проекту "Нові лідери" та подавайте заявку на участь.

Інші новини

Громадська наглядова рада