4пе2

Друга щорічна конференція депутаток і представниць органів місцевого самоврядування України "Жінки в політиці: сила в єдності"

11 червня

Жінки-депутатки та представниці органів місцевого самоврядування впроваджуватимуть ґендерні підходи у сучасне освітнє середовище (практика, проблеми, перспективи). Обговорюватимуть ідеї розвитку жіночого руху в країні (приклади кращих практик), повідомляє Vlasno.info. 

Другого червня 2018 року в Києві на базі готелю "Либідь" відбудеться Друга щорічна конференція депутаток і представниць органів місцевого самоврядування України "Жінки в політиці: сила в єдності". Захід відбудеться за підтримки глобальної ініціативи Міжнародного республіканського інституту — Жіночої Демократичної Мережі (Women's Democracy Network).

Організатор — Всеукраїнська громадська організація "Українська Жіноча Демократична Мережа" (УЖДМ). Відкриватиме конференцію Надзвичайний і повноважний Посол США Марі Йованович. На конференцію завітають провідні експерти, представники органів державної влади, міжнародних та українських жіночих громадських організацій.

Однією із організаторок заходу ─ вінничанка Ганна Давиденко — депутатка Вінницької міської ради, професор, проректор Університету "Україна", заступник голови Української Жіночої Демократичної Мережі модеруватиме панельну дискусію: "Ґендерний вимір в освіті: можливості для місцевих рад".

– Ми плануємо обговорити сучасні ґендерні фактори, які перешкоджають участі жінок у політичному житті, – говорить Ганна Давиденко. – Ми виступаємо єдиним фронтом жінок по всій країні. Наша організація сьогодні об'єднує понад 250 депутаток. Віримо, що саме українські жінки мають стати провідною силою українського суспільства. Нас більше, ніж тих, хто сьогодні не вірить в Україну. Проте, в більшості поки ми розпорошені. Тільки об'єднавшись в єдиний потужний кулак, ми зможемо перемогти – заради майбутнього країни та наступних поколінь. Ми знаємо, що сила – в єдності! Саме для цього ми вже вдруге поспіль організовуємо національну конференцію. 

Детальніше - за посиланням https://goo.gl/AQbPE8 

Інші новини

Громадська наглядова рада