акп

Лідер Соломія Ружицька: Створити лікувально-реабілітаційний центр в Україні

13 серпня

Кардіореабілітації в Україні бути - молода кардіолог Соломія Ружицька збирається відкрити центр, який допомагатиме пацієнтам оговтуватися після тяжких серцево-судинних хвороб.

Дівчина тривалий час стажувалась у медичних закладах США і певна реабілітація світового рівня можлива і в Україні.

Вона прагне створити в Україні кардіо-реабілітаційний центр. Чоловік наполіг аби про свою ідею вона розказала всій країні - в останній день подали заявку на проект “Нові лідери” та пройшли до сотні обраних.

- Проект “Нові лідери”, на мою думку, є хорошим інструментом, щоб про проект Соломії розповісти всій Україні, знайти підтримку, знайти натхненників, можливо донорів для цього проекту і реалізувати його всім народом, всією країною, - впевнений чоловік Соломії Олександр.

І підтримка одразу знайшлася - Національний інститут серцево-судинної хірургії ім. М. Амосова надав цілий вестибюль для кардіореабілітації. Соломія сподівається, що вже за півроку замість стареньких меблів тут стоятимуть новенькі тренажери для пацієнтів, які пережили інфаркт або інсульт.

Окрім, допомоги від інституту Амосова, Соломія сподівається на підтримку небайдужих меценатів, яких зацікавить проект. Кардіореабілітація - це лише перший крок, каже дівчина, далі черга за нейрореабілітацією.

Потім Соломія планує запросити ще більше фахівців для відновлення опорно-рухової системи  та психологічної допомоги тим, хто переніс складні операції.

За програму Соломії Ружицької проголосувало 1308 виборців. Доля її програми буде вирішена наприкінці літа під час презентації проектів сотні Лідерів.

Нагадаємо, протягом 2,5 місяців третього етапу на телеканалах СТБ та ІСТV виходитимуть сюжети про сотню лідерів та зміст їх програм. Переглянути їх можна за посиланням: https://goo.gl/v4qduw

Детальніше у сюжеті Вікон СТБ:

Інші новини

Громадська наглядова рада