1

ОДНОГОЛОСНУ ПІДТРИМКУ ІДЕЇ ВДАЛОСЯ ОТРИМАТИ ІННІ ПАНЧЕНКО ВІД ВЛАДИ, БІЗНЕСУ ТА ГРОМАДИ

14 червня

Учасниця другого сезону Нових лідерів Інна Панченко презентувала свій проект з відновлення стародавніх народних ремесл України широкому колу громадськості у Конотопі. У рамках презентації відбулося засідання робочої групи щодо розвитку креативних індустрій та туристичних дестинацій на Сумщині та в Україні в цілому.

В одному місці, в один час, навколо однієї ідеї вдалося об`єднати представників влади усіх рівнів, від Сумської ОДА до сільських голів, інститутів громадянського суспільства, бізнесу та профільних фахівців зі столиці – етнографів, реконструкторів, архітекторів, істориків.

Читайте: Етнопоселення у Конотопі: проект Інни Панченко

Адже мета – це створення соціального підприємства, тактильного музею, креативного хабу у вигляді етнопоселення з екологічно чистого природнього будівельного матеріалу, потужного туристичного, методичного центру з репродукції наявної автентичної культурно-історичної спадщини.

Авторка проекту глибоко переконана, що широке втілення терміну «креативні індустрії» на практиці - це прямий шлях до сталого розвитку громад , їх економічного зростання та інвестиційної привабливості.

Яскравий приклад згуртованості усіх верств населення та соціальних груп свідчить про наявний великий суспільний запит та інтерес щодо заданої теми та дає надії на гарантований успіх.

Інші новини

Громадська наглядова рада