Скільки раз Ви задавались питаннями справедливості по відношенню до себе?

17 травня

Скільки разів Ви задавалися питаннями, пов'язаними зі справедливістю по відношенню до себе? Скільки разів Ви були незадоволені законом, правопорядком і владою? Я думаю про це постійно, але прийшов час не розмірковувати, а діяти!

Мене звуть Мікітен Сергій Анатолійович. На даний момент я є головою правління громадської організації, мета якої  - захист прав і свобод громадян, а також задоволення їх економічних, соціальних, культурних та екологічних інтересів. Основними напрямками діяльності Організації є розвиток ведичної культури в Україні.

Змінивши достатньо професій, у пошуках свого покликання, зупинився на громадській діяльності.

Я зрозумів, що є люди, які, як і я, мріють змінити світ на краще, але не кожен знаходить у собі сміливість взяти на себе відповідальність і очолити команду.

Рішення стати лідером такої команди не далося мені легко. Будучи старшим сином у неблагополучній сім'ї, прикладом і помічником у вихованні молодших братів, я багато натерпівся, це загартувало мій характер. При цьому я глибоко співпереживаю чужим труднощам і горю. Це був не мій вибір, але борг перед батьками на знак подяки за мою появу на світ. З самого дитинства я боровся за право благополучного життя і як ніхто розумію біль більшості своїх земляків.

кпк

Зараз же я чітко бачу мету і хочу зібрати в своїй команді таких же ревних і активних громадян, які втомилися чекати, аби бути почутими, і готові до дій для підвищення рівня свого життя.

Мій пункт призначення - це об'єднання українського народу, особистісний ріст кожного, відродження духовності, відродження сімейних цінностей, фінансова незалежність, безпека і благополуччя. Переконаний, що гармонія у всіх цих сферах зробить щасливим кожного громадянина України!

Саме для цього, я беру участь у національному телепроекті «Нові лідери». На проекті я реалізую програму: "Державна програма підвищення рівня культури відносин, культури поведінки та культури харчування населення в українській державі".

Реалізація даної "Програми" дозволить досить швидко зробити життя в українській державі по-справжньому щасливим — на основі можливості реалізувати свої таланти: як на рівні особистості, так і на рівні всього українського народу. Для того щоб перемогти, мені потрібно набрати необхідну кількість голосів.

І це буде нашою спільною перемогою!

Посилання для голосування: https: //novilidery.com/lider/mikiten-sergii

Нам варто об'єднатися, якщо Ви небайдужі до якості свого життя, а також до життя майбутніх поколінь!

Посилання на повну версію статті: https://goo.gl/zvUTLK

Посилання на відео: https://youtu.be/ftrcmQbYO6s

https://youtu.be/OOaB4qoXN-I

https://youtu.be/q_zdN36wbbw

Посилання на відео-інструкціюhttps://youtu.be/TaB15edGGwM

іс

 

вма

 

вцсмк

 

мйцк

 

ваук

 

в2ува

 

Інші новини

Громадська наглядова рада