111

Віталій Шабунін: якщо 60% українців не бачать у 45-мільйонній країні лідерів - це вирок

24 квітня

Українське суспільство не помічає нових суспільно-політичних лідерів не тому, що їх немає, а тому, що мало хто із них афішує свою роботу.

Про це голова правління громадської організації “Центр протиції корупції” Віталій Шабунін сказав в ефірі Свободи слова на ICTV.

— Якщо ми як суспільство не бачимо нових людей, то вибори за виборами тасуватимемо стару колоду карт. Скільки вже можна?

60% країни нових лідерів не бачать, паралельно 50% не хочуть за старих голосувати.

Не тому, що немає у країні лідерів. Є сотні, тисячі місцевих депутатів, які щодня вирішують проблеми на місцях. Безліч класних бізнесменів, які створюють бізнес, працюючи в умовах, гірших, ніж у Польщі, у 100 разів. І в ту Польщу не їдуть, лишаючись в Україні, - зазначив він.

 

Віталій зауважив, що про діяльність деяких активістів  - у тому числі і його організації - знають через те, що у цих людей є можливість висвітлення результатів у ЗМІ.

— Мені легше, у мене немає проблем з ефірами.  Я можу показати результати своєї діяльності. Я можу показати себе і свою роботу громадянам. Але є - повірте мені - тисячі людей, які поки що такої можливості не мали.

І ви їх не знаєте не тому, що їх немає. А тому, що вони просто не були в телевізорі, який ви дивитесь.

Проект “Нові лідери” подарує країні найголовніше - вибір. Не серед старого і непотрібного, а серед нового  - і з результатом.

Читайте також: НОВІ ЛІДЕРИ ДОЗВОЛЯТЬ АКТИВНИМ ЛЮДЯМ ПОШИРИТИ СВІЙ ДОСВІД НА ЦІЛУ КРАЇНУ - ВОЛОДИМИР БОРОДЯНСЬКИЙ

Інші новини

Громадська наглядова рада