пппп

Обери Нового лідера країни! Твій голос може вирішити все!  

16 травня

15 травня стартувало голосування за ТОП-50 НОВИХ ЛІДЕРІВ другого сезону національного телепроекту “Нові лідери”. Відбір учасників триватиме лише 8 днів, до 23 травня включно. Тому обирати потрібно швидко та ретельно, адже проголосувати можна один раз і лише за одного лідера.

Другий сезон проекту, незавжаючи на короткі терміни прийому анкет і посилення вимог до учасників, встиг набрати ідеї національного масштабу, що заслуговують вашої уваги.

– Цьогоріч не так багато лідерів, як минулого разу, що пов’язано із посиленими вимогами Наглядової ради, – каже керівник Департаменту Інтернет-проектів телеканалу ICTV Ольга Тищук. – Але є час ознайомитися з анкетами, проаналізувати, оцінити людину, оглянути її програму і  зупинити свій вибір на достойному кандидатові.

 

Чому важливо ретельно обирати лідера?

Насамперед вибір майбутнього лідера - це важливий крок для зміни нашої держави.

На сайті Нові лідери представлено багато крутих ідей національного масштабу, але ти повинен обрати одну ідею, яка є найнеобхіднішою, найвагомішою та найкращою для нас та країни.

Від твого вибору залежать глобальні зміни у державі, тому обирай обдумано та зважено.

Читайте: Нас можна знайти у таких соціальних мережах

 

Як обиратиметься ТОП-50 НОВИХ ЛІДЕРІВ?

Відбір учасників проводитиметься у такому форматі:  25 Лідерів оберуть на сайті інтернет-виборці, другу половину – Відбірковий комітет.

 

від

У Відбірковий комітет входять:

ОЛЬГА АЙВАЗОВСЬКА - Голова Правління, Координаторка виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА, випускниця УШПС.

РОМАН БОНДАР - Керуючий партнер компанії Odgers Berndtson Ukraine, випускник УШПС.

ГЛІБ ВИШЛІНСЬКИЙ - Виконавчий директор Центру економічної стратегії.

СВІТЛАНА МАТВІЄНКО - Голова Ради Лабораторії законодавчих ініціатив, Кураторка Української школи політичних студій.

ТАМІЛА ТАШЕВА - Координаторка ГО «КримSOS».

ВІТАЛІЙ ШАБУНІН - Голова громадської організації "Центр протидії корупції".

 

Статистика

Охочих взяти участь у проекті виявилось більш ніж 500 осіб, але перевірку пройшли тільки 274 кандидати. Саме серед них можна обрати лідера із найбільш цікавою ідеєю національного масштабу.

Читайте: Актуальні запитання щодо проекту Нові лідери

гснлб

Лідируючі напрямки ідей цьогорічних учасників такі: 54 учасники запропонували ідеї з поліпшення державного управління; 45 лідерів хочуть покращувати соціальний захист українців; 44 особи планують розвивати ідеї економічного спрямування;  21 – гуманітарного.

Також пропонуються такі напрямки: права людини (18 лідерів); миротворення та реінтеграція (9 лідерів); правоохоронна система (8 лідерів); фінанси та банківська система (6 лідерів); судова система (5 лідерів); безпека та  оборона (5 лідерів).

Ще 59 учасників запропонували цікаві ідеї національного масштабу, які не входять до жодної з цих категорій.

Нагадаємо, що у телевізійний етап потрапляють лише восьмеро учасників. Саме вони у прямому ефірі представлятимуть свої ідеї, відповідатимуть на запитання та пройдуть випробування від експертів.

Отож, знайомся з програмами кандидатів на сайті та обирай «свого» лідера вже зараз.

 

Інші новини

Громадська наглядова рада