Ліпіріді_Палюх

Іще 2 Лідерів виключено із проекту: Заява Громадської Наглядової Ради та Відбіркового комітету

3 червня

Громадська Наглядова Рада та Відбірковий комітет постійно стежать за результатами голосування на веб-сайті проекту «Нові лідери». Під час перебігу онлайн-голосування на веб-сайті проекту «Нові лідери» команді проекту стало відомо про окремі порушення Правил проекту, а також Кодексу поведінки лідера.

У зв‘язку з виявленими порушеннями, з проекту вже було виключено одного з кандидатів. Голоси за тих кандидатів, щодо яких були підозри у справжності голосів, були піддані ретельній перевірці. Після завершення голосування перевіряються голоси топ-50 кандидатів. Також у профілі кожного лідера на сайті проекту опубліковано протоколи голосування, що дає можливість перевірити кожен голос.

Крім того, Громадська Наглядова Рада та Відбірковий комітет слідкують за доброчесністю кандидатів та виконанням ними Кодексу поведінки лідера. З огляду на це з участі у проекті виключено двох кандидатів: Олексія Ліпіріді та Андрія Палюха. Команда проекту отримала беззаперечні докази щодо порушення з їхнього боку принципів доброчесності, які є засадничою основою цього проекту.

Ми продовжуємо працювати над забезпеченням прозорості і справедливості реалізації проекту.

Інші новини

Громадська наглядова рада