Пилипко

Пилипко Анатолій

Вік
49
Київська
смт Баришівка
Біографія

Експерт у сфері свідомості, автор книги “Основи управління. Основи державного управління /або як підвищити рейтинг України за показником Міжнародного індексу щастя/”. Автор і розробник програми “Розвиток територіальних громад України”.

1976 - 1986 роки - навчання у Вижницькій СШ №1 ім. Ю.Федьковича, в цей період закінчив музичну школу по класу - труба, м.Вижниця Чернівецької області.

1986 - 1987 рік - навчання в Берегометській автошколі ДТСААФ, отримання кваліфікації — водій-професіонал.

1987 - 1989 рік у служба у лавах Радянської Армії.

1989 - 1994 роки - навчання в Національній юридичній академії ім. Ярослава Мудрого, отримання кваліфікації - юрист.

1994 - 2018 роки - юридична, в тому числі адвокатська практика, робота на посадах, які забезпечували удосконалення систем управління в сферах: торгівлі, виробництва, сільського господарства, фінансів

2000 - 2008 роки - навчання в Національній академії державного управління при Президентові України (ХРІ) та аспірантурі цієї академії, отримання кваліфікації — магістр державного управління

Грудень 2015 по цей час реалізую Програму “Розвиток територіальних громад України” в громадах України як голова громадської організації “Науково-дослідний інститут удосконалення систем управління” та як самозайнята особа - адвокат  
 

Державне управління
Ідея змін

“Розвиток територіальних громад України” 

Мета програми — втілення у життя майбутнього образу нашої держави: “Україна - світова провідниця чеснот, територія щастя, де створені умови для задоволення потреб українців, захищені непрацездатні, літні люди, жінки, діти, Батьківщина, мораль і віра!».

Очікуваний результат: чинна система державного устрою доповнена системою прямого і зворотнього зв'язку між органами державної влади, місцевого самоврядування і людьми за місцем проживання, що забезпечує здійснення влади народом безпосередньо.

Завдяки цьому усуваються прогалини між різними сферами зосередження людей в українському суспільстві (наука, влада, самоврядування, бізнес, громадянське суспільство тощо).

Опираючись на досвідчених професіоналів, чинна система державного устрою поступово удосконалюється, щоб забезпечити реалізацію майбутнього образу нашої держави.

Посилання на повну програмну мету кандидата.

 

 

 

Кобзар Сергей Александрович

ср, 05/09/2018 - 19:02

Как автор собрался все это делать без экономистов ?

Пилипко Анатолій Георгійович

У відповідь до від

чт, 05/10/2018 - 07:56

Экономисты подключаются тогда, когда для них есть работа. Т.е. когда нужно составлять сметы, планы и пр. Без них программу не реализовать, также как и без юристов и представителей других специальностей. Чтобы запустить управленческий процесс нужны управленцы - люди с лидерскими качествами. Представленная Программа - это запуск системы управления, в которой для всех есть место. На двух листах Программной цели сложно было все изложить. Предлагаю ознакомится с полным моим видением выхода Украины из кризиса. Видео состоит из трех роликов. Последний 4 минуты. Можно начать с него. Потом пообщаемся. Желаю комфортного просмотра :).
Відео презентація ідеї удосконалення системи управління: https://www.youtube.com/watch?v=kLrTV9K3_LQ - частина 1
https://www.youtube.com/watch?v=Ml15_qozio0 - частина 2
https://www.youtube.com/watch?v=4um3K8JYOYY - частина 3

Соколов Олександр Миколайович

нд, 05/27/2018 - 10:57

Головна помилка вашої програми полягає в тому, що в ній не зазначено об'єктивну перепону позитивному розвиткові України, якою є успадкована від СРСР і майже не змінена і по цей день система бюрократичного державного правління імені Сталіна та її суперечливість капіталістичній економіці, а названі вами причини є прямими наслідками зазначеної об'єктивної перепони позитивному розвиткові України. Очевидно, що вживанням заходів проти наслідків існування джерела, його самого не викорінити. Взявши це до уваги, можна перетворити вашу програму на справжню програму розвитку України, виконання якої, позбавить Україну від олігархічної деспотії та створить умови в яких громадяни України стануть заможними та впевненими у завтрашньому дні.

Пилипко Анатолій Георгійович

У відповідь до від

ср, 05/30/2018 - 07:52

Дякую за Ваш коментар пане Олександре.
За рахунок розумного використання основного інструменту для реалізації Програми - управління, як надання потрібного напрямку діяльності будь-яка система управління набуває оптимального стану. Не важливо, що було вчора, сьогодні чи завтра буде. Якщо ми використовуємо згаданий інструмент, все розумно впорядковується. Я в цьому переконаний. Використовуючи цей інструмент ми гармонійно впливаємо на причину негараздів, створюючи умови, в яких неможливі деструктивні впливи як в середині державної системи, так і ззовні. Це схоже до поливання коренів дерева для забезпечення його росту. Держава, всі її системи гармонійно розвиваються і удосконалюються через управління, як надання потрібного напрямку діяльності держави, при цьому людина знаходиться в ценнтрі, якщо ми ставимо за мету держави - створити умови для задволення потреб людей, захисту непрацездатних, літніх людей, жінок, дітей, Батьківщини, моралі і віри!

Якщо хочеш поставити запитання Лідеру   зареєструйся   увійди

Громадська наглядова рада