степанова

Степанова Людмила

Вік
32
Одеська
Одеса
Біографія

Освіта:

2003 р. - 2008 р. Одеська національна академія зв'язку ім. О. С. Попова, спеціальність - інформаційні мережі зв'язку, кваліфікація - інженер телекомунікацій.

2010 р. – 2017 р. аспірантура Одеської національної академії зв'язку ім. О. С. Попова.

Додаткова освіта:

2005 - 2007 р.р. військова кафедра при Одеській національній академії зв'язку ім. О. С. Попова за профілем: «Застосування військових частин и підрозділів із електропровідними засобами зв'язку». Військове звання - молодший лейтенант запасу.

Досвід роботи:

з 08.2008 р. - по теперішній час - Одеська національна академія зв'язку ім. О.С. Попова – працювала на посадах методиста, викладача, старшого викладача кафедри Технічної електродинаміки та систем радіозв'язку.

• проведення занять з різних дисциплін, в тому числі на англійській мові;

• розробка та ведення документації кафедри;

• формування і здача періодичних та річних звітів кафедри;

• організація міжнародних конференцій;

• написання та публікація наукових статей;

• організаторська діяльність;

• організація та проведення презентацій на конференціях, семінарах тощо.

2010 року - 2014 г. - в декреті по догляду за дітьми, займалася громадською діяльністю по закінченню будівництва багатоповерхового, багатоквартирного житлового будинку, посада - голова будинкового комітету житлово-будівельного кооперативу «Новодолинський-1»

• робота з документацією фізичних і юридичних осіб;

• робота з технічною документацією: кошторису, акти виконаних робіт;

• співпраця з підрядниками, субпідрядниками, інвесторами будівництва;

• ведення переговорів і листування з місцевими органами самоврядування;

• займаю активну позицію з відстоювання інтересів жителів житлового комплексу.

Посилання на повне резюме.

Екологія
Ідея змін

Мета: зробити чисту країну шляхом охорони навколишнього  природного  середовища, забезпечення санітарного та епідемічного  благополуччя  населення, вилучення  з  обігу,  переробки, утилізації або знищення неякісної  та  небезпечної  продукції.

План розвитку програми:

  1. Розповсюджувати інформацію про екологічну небезпеку за допомогою соціальної реклами, розклеювання інформаційних листівок, офіційні видання, тематичні лекції.
  2. Збільшити кількість пунктів прийому вторинної сировини. Створити такі пункти, де буде здійснюватись прийом всіх видів сміття.
  3. За кошти держбюджету організувати сортувальні майданчики в школах, дитячих садках, закладах вищої освіти, та інших державних установах. Організувати вивезення сміття.
  4. Створити компанії з вивезення сміття, здатних доставляти відсортоване сміття, та контролювати як та куди вивозять вторсировину.
  5. Зобов’язати ОСББ та інші житлові комунальні підприємства створити сортувальні майданчики в зоні обслуговування та заключити договори зі спеціальними компаніями з вивезення сміття.
  6. Створити заводи з переробки вторсировини. Здійснити державну підтримку їх створення за рахунок надання їм спеціальних умов.
  7. Створити сміттєпереробні заводи з сортувальними цехами поблизу передбачених місць збору відходів для переробки.
  8. Створити або змінити фаховий профіль заводів з вироблення поліетиленових пакетів (ПЕП) та іншої тари, щоб вони мали властивості органічного розщеплення.
  9. Зобов’язати всі великі супермаркети відмовитися від ПЕП та використовувати тільки органічні пакети або текстильні сумки.
  10. Заборонити використання, продаж традиційних ПЕП.
  11. Використання для продуктів їжі тільки екологічно безпечну тару.
  12. Розробити один єдиний Інтернет ресурс (сайт) з екологічної проблеми, де будуть всі напрямки розвитку проекту і вся інформація стосовно проблеми, де також будуть обиратись проекти шляхом голосування, які будуть фінансуватись наступними у черзі.
  13. Ввести в дію та реалізувати нормативно-правові документи для жорсткого контролю екологічної безпеки. Створити підрозділ екологічної поліції.
  14. Поступово переходити на сонячну, повітряну та гідроенергетику країни.

Посилання на повну програмну мету.

Тодоров Василь Іванович

сб, 05/12/2018 - 22:31

Вітаю, друзі! Цей проект гарна нагода познайомитись багатьом активним громадянам України. Вперше в одному місці можна побачити і почути молодих лідерів. Але набагато більше ми зможемо зробити об'єднавшись і володіючи правильними знаннями і світоглядом,
Запрошую всіх на портал світоглядних новин "Народний оглядач", де вже багато років систематизуються і аналізуються прогресивні знання, які допоможуть змінити наше життя на краще. На порталі AR25.ORG кожен знайде цікаві статті, відео, практичні настанови для оновлення себе і свого оточення; кожен зможе знайти друзів і однодумців, з ким легко будувати нову Україну. Хай буде!
https://www.ar25.org/article/centr-startap-kultury-gartlend-i-yogo-pred…

Міщенко Ірина Георгіївна

ср, 05/16/2018 - 20:41

Моя мечта одесситки- завод по переработке мусора!

Тіщенко Олександр Олександрович

чт, 05/17/2018 - 12:01

Привіт побратим, колега та учасник проекту. Запрошую тебе познайомитись зі мною та ознайомитись з моєю програмною метою.
Якщо в тебе є готовий план дій, але тобі не вистачає фінансування для його реалізації, то розміщуй усе у створеному мною сервісі ...Я Спонсор!, а я потурбуюся, що до буду надійшли твої Спонсори, меценати, грантодавці та/або інвестори

посилання на мою анкету
https://novilidery.com/lider/tisenko-oleksandr

посилання на мій Facebook
https://www.facebook.com/proproductionkievua

посилання на сервіс ...Я Спонсор!
http://smartresponsor.com/

З Повагою,
Олександр Тіщенко

Слюбик Андрій Володимирович

нд, 05/27/2018 - 11:53

Я з Вами згоден. Це все потрібно.

Степанова Людмила Ігорівна

У відповідь до від

пн, 05/28/2018 - 17:33

Дякую за підтримку!

Моя мета не стати лідером, щоб пробитися до влади, а змінити щось в нашій країні, в нашому місті на краще. Я вірю, що кожна людина може змінити все, головне бажання і праця. Також шукаю спонсорів та інвесторів для реалізації свого проекту.

Пушков Владислав Сергійович

нд, 05/27/2018 - 12:42

+ 1 голос!

Степанова Людмила Ігорівна

У відповідь до від

пн, 05/28/2018 - 17:33

Дякую за підтримку!

Каменев Микола Миколайович

ср, 05/30/2018 - 11:34

+1

Якщо хочеш поставити запитання Лідеру   зареєструйся   увійди

Громадська наглядова рада