Локотей Юрій

Локотей Юрій

Вік
45
Вінницька
Вінницькі Хутори
Біографія

Освіта

  • В 1990р. закінчив з відзнакою навчання в СШ №1;

  • В 1995р. закінчив з відзнакою Вінницький Державний Технічний Університет по спеціальності інженер конструктор технолог радіоелектронних засобів.

Досвід роботи

  • З 1995 по 2002рр. працював інженером в Обласному Управлінні Поштового Звязку.

Одружений, є батьком 4 дітей, а нещодавно став і дідусем.

Веду та пропагую здоровий спосіб життя, не вживаю м'яса, алкоголю, тютюн і т.п. наркотики.

Щиро прагну змінити систему суспільних відносин.  Свої прагнення виклав в творах "ЕкоЛогічна економіка" та "Етична економіка", які є опубліковані на моїй сторінці  фейсбук.

Економіка
Ідея змін

Мета

Створити прозору електронну суспільну систему балансового обліку та управління для можливості поетапного повного переходу на безготівкові взаєморозрахунки, що дозволить  повернути довіру в суспільні відносини,  усунути тіньову економіку та корупцію,  покращити структури та можливості суспільного самоуправління завдяки можливості миттєвого прийняття рішень.

Які задачі мають бути вирішені для досягнення мети

•     Створення прозорої автоматизованої Суспільної Системи Балансового Обліку та Управління та поетапний повний перехід на безготівкові взаєморозрахунки;
•     Проявлення міждержавного неурядового правового поля для відкритої економічної зони;
•    Створення на базі Системи електронного кабінету "влади", чурез який, кожен учасник зможе проявляти свою владу шляхом голосувань як безпосередньо, так і через обраних ним депутатів,  оперативно проявляючи їм  "довіру", чи "не довіру" .

Посилання на повну програмну мету кандидата.
 

Кобзар Сергей Александрович

ср, 05/09/2018 - 00:22

Не то

Локотей Юрій Іванович

У відповідь до від

чт, 05/31/2018 - 08:09

Якщо ситуацію розглядати з позиції Я - Людство, то сенс має не внутрішній перерозподіл від одних до інших заради надмірного накопичення майнового багатства, а саме організація збалансованого господарювання.
Економічна наука має бути визначена як суспільна наука, що вивчає прийняті людьми програмні рішення для раціонального задоволення своїх бажань і потреб.
Кожна людина, в міру своїх здібностей, приймає участь у створенні суспільного продукту, і отримує якусь його частку. Наскільки така взаємодія є ефективною та задовольняє потреби і бажання людей, визначається прийнятими програмними рішеннями економічного розвитку суспільства.
Бажання і потреби людей спонукають суспільство виконувати певні спільні програмні дії, в результаті яких, використовуються певні необхідні для цього суспільні та природні ресурси, і отримується суспільний продукт, який певним чином розподіляється між людьми суспільства. В результаті потреби і бажання людей в певній мірі задовольняються, або ні і робиться певна корекція в прийнятті рішень при наступному циклі роботи алгоритму по задоволенню потреб та бажань.
Показником правильності прийнятих рішень по задоволенню потреб та бажань Людини в основному є її емоційна оцінка, яка базується на потенціалі її виживання. Чим краще ми забезпечені якісними продуктами тим радісніше наше життя. Чим раціональніше ми господарюємо, тим краще ми забезпечені ресурсами для виживання, тим міцніше здоров'я і тим щасливіше і триваліше життя.

Локотей Юрій Іванович

У відповідь до від

чт, 05/31/2018 - 08:13

Потенціал виживання враховує виживання самої Людини, її сімї та майбутніх поколінь, його суспільства, його екосистеми та Природного життя в цілому. І коженн із напрямків є важливим і повинен містити достатній запас міцності.

Локотей Юрій Іванович

У відповідь до від

чт, 05/31/2018 - 08:20

Шаблон користуватись емоційно привабливим товаром в якості Міри цінності інших своїх цінностей (товарів, послуг, ресурсів життя) закріпився в Культурі суспільства і тепер навіть в електронних грошах по інерції вбачається цінний товар.
Але Міра не товар!!! Міра - результат роботи програми порівняння, вимірювання в обумовлених відносних величинах. Міра дозволяє точно виявити і виміряти порушення рівноваги, відхилення від Балансу.

Гроші погано виконують функції мірила вартості, бо самі мають змінну цінність по причині не контрольованості їх в обігу. Те, що вони є засобом нагромадження, постійно їх вимиває із обігу, а потім раптово робить велике вливання.

Локотей Юрій Іванович

У відповідь до від

чт, 05/31/2018 - 08:25

Функція грошей як засобу нагромадження завжди шкодить економіці, вимиваючи їх із обігу на зберігання. Економіка при цьому «обезкровлюється» і занепадає. І це протиріччя ніхто із економічних «світил» досі усунути не зміг, тай не усуне, залишаючись в старій економічній парадигмі «гроші- особливий товар».
Це і є головна помилка , бо Міра не товар!!!

Локотей Юрій Іванович

пт, 05/11/2018 - 21:47

По суті, мета - спростити та зменшити витрати на грошові взаєморозрахунки. Надати можливість кожному користуватись електронним гаманцем, з прив'язкою до персоналізованої Sim-картки. Всі проплати (транзакції) фіксуватимуться в захищеній електронній Обліковій системі. Це переведе грошові взаєморозрахунки в прозору безготівкову сферу та дозволить відмовитись від послуг комерційних банків, від витрат на емісію, транспортування, охорону, інкасацію готівки...

Локотей Юрій Іванович

пт, 05/11/2018 - 21:50

Слідуюча вигода. Оскільки всі грошові транзакції відкриті, то зникає тіньова економіка. Тепер ввівши єдиний збір із транзакції (5%), ми отримаємо набагато краще наповнення до бюджету при зменшенні податкового навантаження.

Локотей Юрій Іванович

пт, 05/11/2018 - 22:10

Оскільки зникає потреба і можливість ухилятись від податків, зникає потреба в утриманні контролюючих фінансових органів. Електронна програма краще справиться з обліком і розподілом коштів, і взяток не вимагатиме. Зникає потреба і можливість в корупції.

Локотей Юрій Іванович

пт, 05/11/2018 - 22:26

Персоналізована Sim-картка відкриває можливість проведення електронних голосувань із набагато кращим захистом, без можливості кражі голосів. При цьому витрати мінімальні а якість, зручність та швидкість максимальні. Зявляється можливість у кожного скористатись своїм персональним електронним "кабінетом влади" і скористатись конституційним правом проявляти свою владу безпосоредньо, або через представників, висловлюючи їм "довіру" чи "не довіру" .

Локотей Юрій Іванович

пт, 05/11/2018 - 23:32

І найцікавіше. Суть сучасної системи «валютного управління» полягає в тому, що всі зобов'язання національного банку (грошова маса в національній валюті) повинні бути повністю покриті резервами в іноземній валюті (в основному в доларах США). При цьому національна валюта перетворюється на той самий $ по суті, але в національних фарбах. Грн.стає національною підміною $, при цьому завідома гіршою в інфляційному плані. А при таких умовах, $ виступає в якості високодохідного і ліквідного товару для накопичення, на який є постійний попит, адже збільшення емісії грн. не підкріплене надходженням в країну $ призводить тільки до інфляційних процесів та постійної нестачі грошової маси в обігу. А це суттєво гальмує економіку і знецінює національну робочу силу, що в свою чергу призводить до масової трудової еміграції.

Локотей Юрій Іванович

пт, 05/11/2018 - 23:34

На то мість, є інша модель - балансовий облік. ЇЇ завдання в тому, щоб фіксувати обмін товарів і послуг в грошовому еквіваленті. Наприклад: фірма «А» продає фірмі «В» товару на суму «Х» при цьому в балансовому рахунку (б/р.) фірми «А» з'являється дохід «+Х», а в б/р. фірми «В» витрата «-Х», Загальний баланс системи залишається завжди = 0. Відємний б/р. свідчить про перевищення витрат над доходами і є цілком припустимим в межах розміру кредиту довіри кожного конкретного клієнта. Без "-" в б/р. одних не може бути "+" в б/р. інших. В цій системі електронних грошей в обігу завжди автоматично рівно стільки, скільки і товарно послугової маси, тому завжди товари та праця, що їх створила - гідно оплачуються, створюючи гідні умови життя гідним людям!!!

Локотей Юрій Іванович

сб, 05/12/2018 - 10:03

Поки система відкрита, будь-яка інша валюта може купуватись та продаватись на умовах товару (чим по суті і є) фіксуючись в системі по існуючому на даний момент курсу. Система не ставить додаткових обмежень, а лише надає переваги. $ та ін. валюти виходять із тіні в Систему і легально працюють, без можливості ухилення від 5% податку із кожної транзакції.

Локотей Юрій Іванович

сб, 05/12/2018 - 10:04

Про самостійну ціну грошей. На разі, беручи грошовий кредит, ми насправді беремо можливість спожити певну кількість суспільних ресурсів із зобовязанням повернути їх суспільству в іншій формі в кількості еквівалентній грошовій мірі. За контроль над цією процедурою банки вимагають свою комісію в % . за цю винагороду вони будують свої шикарні мовзолеї із вивіскою "Банк", наймають охоронні, юридичні та колекторні фірми, лобіюють свої інтереси у владних структурах, створюють олігархічну систему влади. За все це сплачують всі члени суспільства, бо вартість кредитів сидить в ціні кожного товару. Так не осмислено разом ми фінансуємо те, з чим хоче боротись кожен зокрема. Лише перехід на відкриту систему балансового обліку здатен це змінити, автоматично ставлячи всіх в рамки одного закону.

Локотей Юрій Іванович

У відповідь до від

пт, 05/18/2018 - 18:56

Хто така Міра і чому вона є товаром і завдяки чому таким бути припиняє? Завдяки здійсненню яких заходів здійснюється перехід на "Балансову економіку"?

Локотей Юрій Іванович

У відповідь до від

пт, 05/18/2018 - 18:58

Гроші (за визначенням) - спеціальний товар, на який покладено виконання функції міри цінності інших товарів чи послуг. Що таке міра чогось? Міра відстані - це інформація про кількість еталонних відрізків (м) в вимірюваному відрізку відстані. Те саме і з іншими мірними величинами ваги, густини, часу... Поняття міри і поняття товар не тотожні. В фантастичному фільмі "Час" , перетворили час життя людини на міру цінності інших товарів чи послуг. В нашій реальності, функцію міри цінності прикріпили до спеціального товару - грошей, яких постійно не вистачає і їх потрібно позичати під лихварські %. Нехватка міри- (грошей) насправді- абсурд , як може невистачати метрів, чи кг, для вимірювання і запису результатів в особистий рахунок? Хіба що ми під важким гіпнозом, і нам внушили , що гирі для зважування це най прибудковіший товар, його постійно невистачає, його потрібно як найбільше заробити, віддаючи за них свою землю, свій час праці, свої цінності, а самим для себе їх виготовляти юридично заборонено, і їх емісію можна робити лише в замін гирям міжнародним, які штампувати може лише ФРС, яка і стає автоматично контролером і володарем юридичних прав на всі цінності які були поміряними їх гирями! Це і є той абсурд в якому ми реально живемо!

Рухлядко Андрій Юрійович

нд, 05/13/2018 - 08:30

Взагалі то, це моя давня ідея і проект.
Але розширений.
Підтримую.

Тодоров Василь Іванович

нд, 05/13/2018 - 10:27

Вітаю, друзі! Цей проект гарна нагода познайомитись багатьом активним громадянам України. В одному місці можна побачити і почути молодих лідерів. Вважаю, що набагато більше ми зможемо зробити об'єднавшись і володіючи правильними знаннями і світоглядом,
Запрошую всіх на портал світоглядних новин "Народний оглядач", де вже багато років систематизуються і аналізуються прогресивні знання, які допоможуть змінити наше життя на краще. На порталі AR25.ORG кожен знайде цікаві статті, відео, практичні настанови для оновлення себе і свого оточення; кожен зможе знайти друзів і однодумців, з ким легко будувати нову Україну. Хай буде! https://www.ar25.org/article/centr-startap-kultury-gartlend-i-yogo-pred…

Шатній Олександр Вікторович

ср, 05/16/2018 - 23:11

Шановні лідери!
Для підкріплення спільних лідерських позицій пропонуємо об'єднання на базі Української Гільдії Активістів
https://www.facebook.com/guild.org/

- незалежного об’єднання активних та суспільно свідомих громадян України, які прагнуть жити у чесній, стабільній, істинно європейській державі і які готові вже сьогодні її будувати своїми діями. Гільдія вже налічує більше 20 організацій і продовжує зростати. Сайт
http://guild.org.ua/

З повагою, лідер Олександр Шатній

Тіщенко Олександр Олександрович

чт, 05/17/2018 - 14:29

Привіт побратиме, колего учасник проекту. Запрошую тебе познайомитись зі мною та ознайомитись з моєю програмною метою.
Якщо в тебе є готовий план дій, але тобі не вистачає фінансування для його реалізації, то розміщуй усе у створеному мною сервісі ...Я Спонсор!, а я потурбуюся, що до буду надійшли твої Спонсори, меценати, грантодавці та/або інвестори

посилання на мою анкету
https://novilidery.com/lider/tisenko-oleksandr

посилання на мій Facebook
https://www.facebook.com/proproductionkievua

посилання на сервіс ...Я Спонсор!
http://smartresponsor.com/

З Повагою,
Олександр Тіщенко

Якщо хочеш поставити запитання Лідеру   зареєструйся   увійди

Громадська наглядова рада