кец

Як оформити агітаційну статтю

17 травня

 

На сторінці кожного Лідера є блок “Агітація”, який розміщений біля кнопки “Чат із лідером”.

аиц

Тут Лідери розміщують додаткові матеріали про реалізацію власної ідеї, новини про проект та його перебіг, посилання на Facebook-сторінки проекту, фото- та відеоматеріали.

Щоб матеріали у агітації Лідера були якомога кориснішими для Виборців, пропонуємо шаблон, за яким можна оформити агітаційну інформацію та надіслати нам на пошту [email protected].

Як оформити агітаційну статтю?

  1. Мова агітаційної статті - українська.

  2. Продумайте заголовок Вашої новини. Він повинен передавати її суть, те, про що Ви збираєтесь повідомити Вашим виборцям. Якщо із цим проблеми, команда “Нових лідерів” залюбки допоможе його сформулювати.

  3. В основній частині тексту треба повідомити про перебіг Вашого проекту, пошук спонсорів, закликати голосувати, висвітлювати етапи проекту.

  4. На одну новину можна ставити лише одне відео. Два і більше відеоматеріалів будуть розміщені у агітаційній статті у вигляді посилань. Є альтернатива: під кожне із відео можна зробити окрему новину для розділу “Агітація”.

  5. У агітаційній статті можна розміщувати фото, які ілюструють Вашу новину.

Якщо Ви хочете додати матеріал у розділ “Агітація”, надішліть нам на пошту [email protected] відео, фото, текст матеріалу з заголовком та посилання на Вашу сторінку Лідера.

Нагадаємо правила агітації: Лідери мають право проводити активну агітаційну кампанію за себе у соціальних мережах, відкритих зібраннях, мітингах.

Агітаційна кампанія може здійснюватися у будь – якій формі та будь – якими засобами, що не суперечать законодавству України та правилам проекту.

Інші новини

Громадська наглядова рада