иеите

Анастасія Попсуй припиняє участь у проекті "Нові лідери"

6 серпня

Учасниця “Нових лідерів” Анастасія Попсуй зробила заяву щодо свого виходу з проекту.

Як повідомляє Лідер, 2 серпня 2018 року Ірпінський міський голова Володимир Карплюк склав свої повноваження та розпочав підготовку до парламентських виборів. Згідно з законом України,  Анастасія Попсуй, як секретар Ірпінської міської ради, перейняла на себе обов’язки міського голови і пріоритетом стало керування містом та його прогресивний європейський розвиток.

Але Анастасія Попсуй наголосила, що роботу над власним проектом “Школа геніїв” не припинятиме і обов’язково успішно реалізує.

- Я, Анастасія Попсуй, заявляю про свій вихід із проекту «Нові лідери» за об’єктивних причин. Хоча мені і вдалося успішно пройти три попередні етапи проекту, а у народному голосуванні взагалі набрати найбільшу кількість голосів. До того ж перевірка голосування довела, що абсолютно кожен голос був набутий мною чесно.

Щиро дякую за активну підтримку всім, хто проголосував за мою ініціативу. Готова й надалі співпрацювати з проектом «Нові лідери» у якості партнера і запрошую до співпраці учасників проекту, які шукають майданчики для реалізації своїх ідей, до Ірпеня – міста можливостей і втілення мрій, - пише Анастасія.

Читайте: Панує закон сили, а не сила закону! Ми можемо це змінити - Сергій Бреус

Слідкуйте за діяльністю сотні найкращих лідерів на нашій офіційній сторінці Facebook.

Дізнайтесь про те, де шукати фінансування для свого проекту, як донести ідеї до аудиторії і як залучити журналістів до висвітлення вашого проекту, з лекцій Онлайн-Університету Лідерів за посиланням: novilidery.com/university-of-leaders

Інші новини

Громадська наглядова рада