нл

Чию ідею лідери вважають найкращою на проекті

8 липня

Після першого прямого ефіру фіналісти Нових лідерів поділились своїми враженнями від проекту. Як лідери прокоментували свої виступи і хто із учасників заслуговує на перемогу у проекті?

Синя команда

- На вашу думку, чого не вистачило жовтій команді? Чому виграли Ви?

—     На мою думку, за бажанням яскраво показати свою ідею, вони не зуміли донести зміст своїх пропозицій. Ми теж як глядачі на якомусь етапі зрозуміли, що через великий рух ти не встигаєш слідкувати за тим, що тобі намагаються донести розмовно і ти дивишся просто гарну картинку. А друге — у них не було зваженої роботи під час дебатів, — прокоментувала Оксана Жолнович.  

Жовта команда

- Чому, на Вашу думку, глядачі проголосували саме так? Чого не вистачило вашій команді?

—     Я думаю, що проблема саме у дебатах, адже, якщо візуально ми були яскравішими та сильнішими, то у дискусійному питанні синя команда була більш підготовленою за нас,Олександр Гатіятуллін.

— Для мене позиція глядачів є незрозумілою, але погоджуюсь із думкою, що на дебатах ми були слабшими за команду синіх. Я сильно хвилювався і зараз дуже засмучений, але є, як є,відповів Володимир Шматько.

ЧитайтеХто покинув проект нові лідери 2 у першому прямому ефірі

 — Хто ваш конкурент на проекті?

— Я не розглядала конкурентів. Кожен має круту програму, але у мене немає конкурентів, — відповіла Валерія Іонан

— Кожен учасник є цікавим і заслуговує на перемогу. Мені подобається Оксана Жолнович, Олексій Паращенко та багато інших. Думаю, буде цікаво,Володимир Шматько

Читайте: Протокол голосування телеглядачів проекту Нові лідери від 04.07.2019

— Якщо не брати до уваги вашу ідею, то який проект серед ідей фіналістів вам найбільш до душі?

 

— Я не можу виділити одну ідею, для нашої держави дуже важливий саме комплекс проектів. Тоді і буде результат, — зауважив Олексій Паращенко

нл

Ірина Шиба та Оксана Жолнович відзначили ідею Євгена Осипчука, адже, на їхню думку, діти — це найважливіший проект нашого майбутнього.

—     Мені імпонує ідея Максима Несміянова «Повернути українським споживачам право на безпечність, якість товарів та послуг» , адже мені не байдуже, що я їм та чим користуюсь, адже це моє здоров’я, — прокоментував Олександр Гатіятуллін.

 

—     Нам потрібно відновити справедливість в усіх взаємовідносинах, тому для мене проект Ірини Шиби «Оновлення суддівського корпусу»  є одним із ключових на проекті, — відповів Євген Осипчук.

Нагадуємо, з якими випробуваннями стикнулися лідери під час першого прямого ефіру Нових лідерів 2.

Інші новини

Громадська наглядова рада