аі

Дайджест новин учасника проекту "Нові лідери" Сергія Євтушенка

27 вересня

Ребрендинг "Лідерів бізнесу" 

У межах розвитку проекту становлення і розвитку підприємництва в Україні я розпочав співпрацю з одним із провідних фахівців із маркетингу і реклами Сергієм Гайдаєм. Її результатами став ребрендинг "Лідерів бізнесу" в "Нову генерацію підприємців". Скоро буде представлений новий логотип проекту і розпочнеться комунікаційна кампанія. 

Автомагазин нового формату

20 вересня відкрився перший в Україні автомагазин, про який я нещодавно розповідав у студії проекту "Нові лідери". 

Читайте: Гарячі дискусії Відбіркому та виступ замість мальтійської відпустки: як пройшов відбір топової десятки

Магазин працює в автоматизованому форматі, що дозволяє значно пришвидшити обслуговування клієнтів, мінімізувати витрати на оренду тощо. Клієнти купують товар самостійно. Персонал працює лише на касі та слідкує за роботою спеціального обладнання. Формат магазину передбачає обов’язкове збереження і зростання кількості робочих місць. 

Після отримання патенту на цей формат він буде впроваджений серед підприємців-початківців і тих, хто працює давно. Один магазин матиме лише одного власника. 

Відвідувачі Одеської виставки франшиз уже виявили неабиякий інтерес до такого формату. Далі ми хочемо вийти на міжнародний рівень, узявши участь у світових виставках франшиз у Стамбулі, Лос-Анджелесі та Парижі. 

а

Співпраця з "Аптекою низьких цін"

Разом із командою ми розпочали співпрацю з "Аптекою низьких цін". Завдяки автоматизації багатьох процесів продажу сьогодні "АНЦ" стала взірцем з організації аптечного бізнесу в Україні, надаючи клієнтам швидкі, зручні та якісні послуги. 

Наша стратегічна мета – вихід українських підприємців із бізнес-моделлю "АНЦ" на іноземні ринки. 

Восени всі охочі зможуть опанувати навички, здобути спеціалізовані знання та дізнатися про інновації від фахівців фармацевтичної галузі. Тож ми запрошуємо долучатися до цього проекту всіх, хто цього бажає. 

За допомогою цього та інших проектів ми хочемо створити в Україні спільноту молодих і амбітних підприємців-початківців, стартаперів, досвідчених бізнесменів, яких об’єднуватиме бажання впровадження інновацій у бізнес і повсякденне життя. 

Адже головна мета "Нової генерації підприємців" – збільшити кількість представників середнього класу через зростання добробуту українців. І на сьогодні все йде за планом. 

Я переконаний, що у нас неодмінно все вийде!

Нагадаємо, проект Сергія Євтушенка на "Нових лідерах" розрахований на створення платформи для обміну інноваційними ідеями.

Інші новини

Громадська наглядова рада