камипк

До проекту Тараса Шкітера може долучитися Рівне

14 серпня

Команда Громадянського Руху «СВІДОМІ» розширює співпрацю з іншими містами України в рамках проекту «Захист інтересів виборців в округах без депутатів», ініційованого депутатом Луцькради Андрієм Покровським.

Сьогодні, 8 серпня, відбулася зустріч автора проекту Тараса Шкітера із секретарем Рівненської міської ради Сергієм Паладійчуком.

Тарас Шкітер розповів про результати дослідження, яке демонструє, що міська влада Луцька приділяє значно менше уваги округам, що опинилися без представництва у міській раді. Крім того, зауважив, що ця тенденція поширена і серед інших міст України.

Також він розповів, що проект «Округи без депутатів» в Луцьку реалізовується успішно, а саме про те, що на «осиротілі» округи у 2018 році програмою передбачено 2,4 млн грн з міського бюджету, половину з яких вже було виділено.

Під час конструктивного діалогу говорили і про можливості подальшої співпраці.

«Наш проект зацікавив секретаря Рівненської міської ради, а це свідчить про те, що він актуальний. Будемо сподіватися на спільну продуктивну роботу і реалізацію проекту «Округи без депутатів» у Рівному», - прокоментував Тарас Шкітер.

Інші новини

Громадська наглядова рада