Чеховська

Досягнення проекту створення притулку та зихисту тварин у місті Тернопіль

21 вересня

15 жовтня 2017 року, ми спільно з БФ "Вірні Друзі" за ініціативи Всеукраїнського Зоозахисного руху UAnimals, організовуємо у м. Тернополі марш за права тварин! 
Детальніше як це було: https://www.virnidruzi.com.ua/news/15-zhovtnia-ternopil-vyishov-na-vseukrainskyi-marsh-za-prava-tvaryn.

Саме після маршу, відчувши підтримку серед небайдужих громадян та усвідомивши спільні цілі ми обговорюємо можливий розвиток своєї діяльності та об'єднання зусиль. Створення у місті притулку для тварин та діяльність у різних напрямках захисту тварин перетворюється із далекої мрії у ідею проекту.

інфо

Рішення про участь у проекті "Нові Лідери" далось абсолютно спонтанно. Оскільки проект створення притулку та захисту тварин уже реалізувався паралельно, участь у телепроекті здалась важливим кроком та шансом активізувати зусилля та привернути увагу до проблеми безпритульних тварин в місті та в Україні загалом.

Завдяки підтримці друзів, громади, згуртованої праці команди зоозахисників та команди "Сила Людей", вдалось пройти до ІІІ етапу проекту у складі 100 фіналістів, що безсумніву дало хороший результат, адже про проект дізналась більша кількість мешканців міста, та більше людей почали виявляти бажання допомогти у тій чи іншій мірі.

Запуск лічильника збору коштів.

Зараз проект знаходиться на І етапі реалізації. Одним із ключових кроків першого етапу є запуск лічильника збору коштів на приміщення для притулку для тварин 4 липня 2018 року. Детальніше на сторінці http://www.virnidruzi.com.ua/zbir-koshtiv-na-prymishchennia-dlia-prytulku. Ми оголосили суму збору і дали людям візуальне представлення мети. Кожного тижня ми оновляємо лічильник та звітуємо по отриманих на рахунок коштах (виписки з рахунку внизу сторінки з лічильником). Це дало людям більш конкретну ціль, що безумовно дало позитивний результат та збільшило надходження на приміщення для притулку.


Ми усвідомлюємо, що роботи ще дуже багато, і хоч не всі досягення увійшли в дану статтю, їх насправді дуже багато і ми не плануємо опускати руки незважаючи ні на результати участі у проекті "Нові Лідери", ні на можливі бюрократичні перешкоди, тому що не маємо права зрадити наших вірних друзів!

Детальніше читайте на сайті.

Інші новини

Громадська наглядова рада