Екологія та захист довкілля у "Еко Долині"

29 травня

Одним з основних напрямків проекту є необхідність встановлення балансу між задоволенням сучасних потреб людства і захистом інтересів майбутніх поколінь, включаючи їх потребу в безпечному і здоровому довкіллі.

В  проектуванні нових міст важливу роль відіграє відновлення та захист навколишнього середовища. У суспільства, яке не використовує технології на благо людини, немає шансів на виживання.

Сучасні міста ростуть варварським чином, буквально вириваючи у природи територію, забруднюючи навколишні водойми різноманітними стоками, організовуючи звалища і димучі виробництва...

Люди в цих містах відрізані від природи залізобетонними ландшафтами, асфальтом, телеекранами, рекламними вивісками, поліцією, каналізацією, бюрократією, метро, автомобільними заторами, неприродним харчуванням, барвниками, ароматизаторами й візуалізаторами та іншим, іншим, що замилює наш погляд, притуплює інтуїцію та почуття первозданного.

Якщо суспільство продовжить йти в тому напрямі, яким рухається сьогодні, то ми знищимо навколишнє середовище та один одного. Майбутнє залежить від рішень, які ми приймаємо вже сьогодні.

Чи є спосіб збільшити продуктивність людського виду, позбувшись від отрути, відродивши чудеса цього світу? Якщо ми захочемо відновити екологію, то потрібно буде зробити багато корисної роботи. Як тільки людство на це зважиться, то йому потрібно буде багато енергії, це дуже важливо. Вона повинна бути дешевою та повністю екологічно чистою.

Ефект Серла - це генератор, який створює електроенергію. Він працює в гармонії з природою, тому це значно більше ніж просто генератор. В нашому забрудненому світі, де енергія являється постійним дефіцитом, остання надія людства - знайти рішення, яке приведе нас до процвітання та до гармонії з природою.

Чи вплине це на крах економіки? Ні, економіка не обвалиться, просто відбудеться перехід, такий як свого часу відбувся перехід від кінської сили до автомобіля. Безумовно, вплив винаходу проявиться в створенні окремого типу енергії

Безперечно, люди будуть жити там де захочуть. Водночас нові міста проектуються з великою кількістю парків, відкритих місцевостей, лісопосадок. В районах індивідуальних будинків між ними буде достатньо зелених насаджень, щоб жителі почували себе усамітнено.

 

Інші новини

Громадська наглядова рада