притула

Хто розчарував Сергія Притулу

2 листопада

Тривають прямі ефіри національного телепроекту “Нові лідери”. У випуску від 1 листопада учасники висловлювали свою думку щодо гострих питань українського суспільства.

Ведучий програми Сергій Притула слідкував за тим, щоб лідери ґрунтовно відповіли на питання та доводили свої позиції.

За результатами глядацького голосування проект покинули Ірина Заславець та Анна Петрова.

Після ефіру Сергій Притула розповів, чи вистачило йому питань для обговорення, чи згоден з вибором глядачів та хто розчарував ведучого.

- Для того, щоб розкрити нових лідерів з різних боків, їхні погляди на суспільно-важливі проблеми - питань вистачило. Я не відчув, що мені бракує чогось з їхнього боку. Хтось був менш компетентним у якомусь питанні, хтось, відверто кажучи, боявся проявити свою позицію і користувався загальними фразами.

Читайте: Лідери є - і це вселяє впевненість у завтрашньому дні нашої країни - Притула

За словами Сергія, його засмутила одна з учасниць.

- Мені здається, що пасивність та відсутність виважених і конкретних відповідей “так” чи “ні” у виконанні пані Матюшиною мала би зіграти проти неї. Глядач любить конкретику. І сьогодні пані Матюшину я не відчув і думав, що вона покине проект.

- Але проект покинула Ірина Заславець, можливо, через шлейф із минулого ефіру, де вона далеко не найкращим чином себе повела. Пані Петрова сьогодні кілька разів необачно сказала, що деякими питаннями не цікавилась або не розбирається в них. 

- Потрапити у проект “Нові лідери” у 10-ку фіналістів і бути не компетентним у низці питань - це прямий шлях на виліт, що і трапилось.

Нагадаємо, Притула висловився щодо українських зірок у Росії. 

Інші новини

Громадська наглядова рада