Відбірковий комітет

Хто увійшов до складу Відбіркового комітету другого сезону проекту Нові лідери

17 травня

Другий сезон Нових лідерів вже зібрав чимало людей з крутими ідеями, які мають на меті змінити країну.  

15 травня розпочалось інтернет-голосування, яке визначить 25 найкращих лідерів, що пройдуть до наступного етапу.

Окрім інтернет-голосування, відбір інших 25 учасників здійснюватиметься Відбірковим комітетом, який сформований Наглядовою радою проекту.

Читайте: Чому важливо ретельно обирати лідера

 

Наразі Наглядова рада оприлюднила новий склад Відбіркового комітету Національного телепроекту «Нові лідери».

У другому сезоні «Нових лідерів» оцінюватимуть представники впливових громадських організацій України – Ольга Айвазовська (Опора), Таміла Ташева (Крим SOS), Гліб Вишлінський (Центр економічної стратегії), Світлана Матвієнко (Лабораторія законодавчих ініціатив), Роман Бондар (Odgers Berndtson Ukraine) та Віталій Шабунін (Центр протидії корупції).

 

відбір


Склад Відбіркового комітету, який оцінюватиме лідерів за харизмою, професійним досвідом, суспільною значущістю ідеї на міцність такий: 

Ольга Айвазовська – Голова Правління, Координаторка виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА. Експерт з виборчого законодавства та політичних процесів, ініціаторка кампаній зі змін до профільного законодавства. Ольга керує наймасштабнішою моніторинговою кампанією непартійного спостереження за виборами в Україні.

Айвазовська

Таміла Ташева – Координаторка ГО «КримSOS». Займається правозахисною діяльністю, зокрема працює з питаннями вимушених переселенців та ситуацією з правами людини в Криму.

Гліб Вишлінський – Виконавчий директор Центру економічної стратегії. Має понад 20 років досвіду в економічному аналізі та дослідженнях. З 2010 року до квітня 2015 року займав посаду заступника директора GfK Ukraine, лідера українського ринку соціальних та маркетингових досліджень.

Світлана Матвієнко – Голова Ради Лабораторії законодавчих ініціатив. Понад 10 років працює у громадському секторі. Експертка у питаннях політичного процесу, парламентаризму та громадянської освіти. Курує один із найбільш успішних освітньо-мережевих проектів в Україні – Українську школу політичних студій.

відбірковий

Роман Бондар – Керуючий партнер українського офісу міжнародної компанії Odgers Berndtson Ukraine. Експерт з розвитку лідерства та побудови ефективних організацій. Більше 10-ти років він займається пошуком керівників вищої ланки та організаційним редизайном найбільших українських та міжнародних компаній.

Новим представником Відбіркового комітету є Віталій Шабунін - Голова громадської організації «Центр протидії корупції». Віталій – відомий український політичний та громадський діяч, який кілька років очолював Раду громадського контролю Національного антикорупційного бюро України.

відбірковий

Нагадуємо, 15 травня стартувало голосування за ТОП-50 НОВИХ ЛІДЕРІВ.

Інші новини

Громадська наглядова рада