ікаи

Команда проекту “Відкриті партії” презентувала концепцію проекту

22 червня

Команда проекту “Відкриті партії” презентувала концепцію проекту під час круглого столу "Регіональний розвиток е-урядування та е- демократії", що відбувся 19 червня у Вінниці.

Серед спікерів заходу, зокрема, були координатори компоненту "Національна політика" в рамках проекту Швейцарського бюро співробітництва «Електронне урядування для підзвітності влади та участі громади» (EGAP) Jordanka Tomkova та Serhii Karelin. Окрім того в заході взяли участь представники Фонду InnovaBridge.

Активісти проекту “Відкриті партії” Володимир Романенко та Віктор Бурлаченко розповіли про особливості застосування блокчейн-технології як інструменту для більш прозорої діяльності політичних партій не лише в Україні, але й у світі. 

Під час презентації “Відкритих партій”, Володимир та Віктор підкреслили, що ідея бере участь в проекті “Нові лідери” завдяки Andriy Yusov. Тож закликали присутніх підтримати “Відкриті партії” в “Нових лідерах” та налагодили партнерські зв'язки з представниками українських та іноземних фундацій, котрі переймаються розвиткум електронного урядування в Україні.

Інші новини

Громадська наглядова рада