Живицький

Комфортна для бізнесу Україна – проект Дмитра Живицького у Нових лідерах

27 серпня

Він мріє створити місто, комфортне для бізнесу і громадських ініціатив. Аби кожен, хто має сили й бажання змінити життя своє і оточуючих, отримав реальну підтримку влади і досвідчених підприємців.

Бджолярне містечко, козяча екоферма, школа джазу – це лише перші проекти, які вже почали втілювати в життя на Сумщині.

- У результаті мають перемогти всі – автори проектів побудують бізнес, область отримуватиме податки, а громадяни — якісні продукти, освіту та відпочинок, - впевнений новий учасник проекту “Нові лідери” Дмитро Живицький.

Для цього разом з однодумцями створив Агенцію регіонального розвитку – кластер, де всі учасники допомагатимуть один одному в реалізації проекту.

- На Сумщині є активні і завзяті люди, готові змінювати країну, - каже Дмитро Живицький. - Їм треба лише трохи допомогти.

Проекти приноситимуть гроші у бюджет, створюватимуть нові робочі місця і позитивний імідж для туристів. Однак в українських реаліях це не легко.

Сам має успішний досвід у бізнесі і вже два роки – керівник апарату в Сумській облдержадміністрації. Тож, як воно – створювати підприємство з нуля і стукати в двері до чиновників – знає з власного досвіду.

Тому й вирішив створити Агенцію регіонального розвитку – своєрідне об’єднання талановитих і розумних людей. Нині - це чотири десятки представників влади, бізнесу й активістів, які допомагатимуть один одному.

Кількість учасників агенції необмежена, може приєднатися кожен охочий. Головне – ідея і бажання будувати нову країну в рідному місті.

За програму Дмитра Живицького проголосувало 991 виборець. Доля його програми буде вирішена під час презентації проектів сотні Лідерів, які транслюватимуть вже з 4 жовтня на телеканалі ICTV.

Нагадаємо, протягом 2,5 місяців третього етапу на телеканалах СТБ та ІСТV виходили сюжети про сотню лідерів та зміст їх програм. Переглянути їх можна за посиланням: https://goo.gl/v4qduw

Детальніше у сюжеті Фактів ICTV:

Інші новини

Громадська наглядова рада