Оксана Соколова

Кожен із лідерів, який опинився тут, для мене - герой - Соколова

9 листопада

Тривають прямі ефіри національного телепроекту “Нові лідери”. У випуску від 8 листопада учасники мали hard talk (жорстка розмова) з ведучими каналу ICTV - Оксаною Соколовою, Вадимом Карп’яком та Павлом Казаріним.

За результатами глядацького голосування проект покинули Денис Мінін та Геннадій Друзенко.

Після ефіру Оксана Соколова (100 хвилин з Оксаною Соколовою) розповіла, чи переконали її лідери, чи є фаворит та поділилась думками з приводу найактуальнішого проекту для України.

Далі - пряма мова.

- Я отримала відповідь від кожного, але переконати мене не вдалось жодному . Я визначилася з фаворитом, але я б не хотіла до фіналу називати прізвище.

Читайте: Фіналісти є Давідами, які хочуть подолати Голіафа, у власній сфері - Павло Казарін

- Україні потрібні не стільки локальні проекти, скільки люди, які мислять новими категоріями. Важлива - нова кров, яку би пустили в наш політичний світ. Мені здається, що саме це важливіше, ніж конкретні проекти з якими вони прийшли. Сьогодні мені хотілось говорити про їхні особисті якості, але на це не було часу.

Також Оксана Соколова висловила захоплення лідерами і розказала, чому всюди шукає підступність.

- Я, насправді, в захопленні від людей, які мають сміливість і натхнення ходити і комусь щось доводити. Робити реальні речі. Кожен із лідерів, який опинився тут, для мене - герой.

- Я багато працюю з політиками, і в мене відбулась якась деформація - я в кожній справі шукаю підступність. Мій ключовий мотив на цьому ефірі - подивитись, чи немає лукавства в певних ідеях і пропозиціях, які заявляють учасники проекту.

Нагадаємо, що оприлюднені результати голосування у шостому випуску.

Інші новини

Громадська наглядова рада