ер

Лідер Арсен Жумаділов: Пансіонати для навчання кримських татар

20 серпня

Через агресію Кремля йому довелося залишити прибутковий бізнес і рідних на півострові. Та на життя Арсен не скаржиться. Його кредо – завжди йти вперед.

У свої 32 він очолює Кримський інститут стратегічних досліджень, встиг попрацювати в Адміністрації Президента та навіть керував найбільшим районом на Одещині. І переконує: за роботу на цих посадах йому не соромно.

Та нині він повністю себе присвячує питанню деокупації Криму та боротьбі за права кримських татар. Каже, робить усе, аби на окупованій території кримчани завжди пам'ятали, що на материковій Україні їм будь-якої миті готові допомогти.

Тож на телепроект "Нові лідери" він прийшов з ідеєю про створення пансіону  для кримськотатарських школярів, аби дати шанс тим, хто виїде з окупованої території, безкоштовно надолужити згаяне та без проблем вступити до українських ВИШів.

Освітніми проектами Арсена вже зацікавилися благодійники та небайдужі українці.

Паралельно Жумаділов працює над законодавством про деокупацію Криму. А також хоче, аби кримсько-татарський народ нарешті отримав право на самовизначення.

За програму Арсена Жумаділова проголосував 191 виборець, тож у топ-50 Лідерів за результатами голосування Виборців він не пройшов. Але його програму з-поміж 860 анкет претендентів відібрав Відбірковий комітет.

Доля його програми буде вирішена наприкінці літа під час презентації проектів сотні Лідерів.

Нагадаємо, протягом третього етапу на телеканалах СТБ та ІСТV виходили сюжети про сотню лідерів та зміст їх програм. Переглянути їх можна за посиланням: https://goo.gl/v4qduw

Детальніше у сюжеті Фактів ICTV:

Інші новини

Громадська наглядова рада