кпк

Лідер Дмитро Ковбасюк: Допомога у виборі професії і заохочення

29 серпня

Ніщо не мотивує більше, ніж підтримка старших товаришів. Він вирішив виховувати спеціалістів ще зі школи.

Дмитро Ковбасюк мотивує та допомагає їм зробити найвідповідальніший вчинок у житті – вибір майбутньої професії.

Нестача висококваліфікованих фахівців. Така проблема поставала перед багатьма роботодавцями в нашій країні. Тож, щоб її розв’язати,  Дмитро Ковбасюк зі своєю командою створили освітній проект UFuture, який мотивує старшокласників до навчання та відповідального вибору майбутньої професії.

Програма існує вже другий рік. Торік у ній взяли участь 12 учнів з трьох шкіл Одеської області, а цього року до проекту приєдналися ще 25 старшокласників.

Правила вступу до проекту UFuture прості – бал табеля має бути не нижчим 9,5. Упродовж року навчання у школі учасник отримує 1,5 тис. гривень стипендії, допомогу репетиторів, а після вступу до вишу – 2,5 тис. грн. Таке фінансове заохочення та допомога значно мотивують молодь і спонукають більш відповідально ставитися до вибору свого майбутнього.
 
Дмитро планує збільшити географію проекту та допомогти всім здібним дітям України. Щоб реалізувати ідею в національному масштабі, він звернувся до проекту Нові лідери.
 
Водночас команда UFuture впевнена, що старшокласникам необхідно вже тепер думати про своє майбутнє, але при цьому не поспішати дорослішати.

За програму Дмитра Ковбасюка проголосувало 1922 виборця.

Нагадаємо, протягом 2,5 місяців третього етапу на телеканалах СТБ та ІСТV виходили сюжети про сотню лідерів та зміст їх програм. Переглянути їх можна за посиланням: https://goo.gl/v4qduw

Детальніше - у сюжеті програми Факти ICTV:
 

Інші новини

Громадська наглядова рада