Терехова

Лідер Марія Терехова: Соціальний майданчик для дизанерів

25 вересня

Учасниця проекту “Нові лідери” започаткувала конкурс для тих, хто завжди мріяв творити високу моду, проте навіть не уявляв, як туди потрапити.

Тепер виявити свій хист може будь-хто і безкоштовно, а організатори певні - українських модних брендів одягу побільшає.

Для тих, хто не розуміє, як птрапити до фешн-сфери - започаткували конкурс молодих дизайнерів New Fashion Zone. Задум належить учасниці проекту “Нові лідери” Марії Тереховій.

Конкурс вона називає просто - соціальний майданчиком для кожного, хто мріє створювати одяг.

- Тут можна зробити перший крок. Не обов’язково мати вищу освіту, бути відомим чи мати за спиною певну кількість показів. Якщо ви достатньо сміливі, можете намалювати два ескізи - вельми просимо, - із запалом розказує Марія.

Усі роботи молодих дизайнерів оцінює журі. У ньому об’єднали і традиційних для високої моди експертів, і представників бізнесу.

Подружжя стилістів Діденків уже вигледіли тут модельєрів, з якими працюватиме. Кажуть, що це дає стимул для розвитку.

А продюсерка конкурсу хоче від нього глобальнішого результату. Каже, їй болить, що українці лише на 15% одягнуті в українське, тому на меті має повноцінний розвиток легкої промисловості.

- У нас є все для того, щоб легка промисловість стала ключовою сферою прибутку для держави. Те, що ми тут робимо - це платформа, основа, фундамент того, що може стати національною історією, - впевнена учасниця проекту.

Детальніше у сюжеті Вікон СТБ:

Інші новини

Громадська наглядова рада