иа

Лідер Павло Шупіков: Економічний успіх країни

3 вересня

Українці мають бути економічно освіченими, щоб політики не могли ними маніпулювати. 

31-річний активіст Павло Шупіков хоче створити мережу освітніх центрів: там людей вчитимуть відрізняти реальні ідеї від популізму і не боятися братися до власного бізнесу, адже за ним майбутнє України.

Дружина та син - головні натхненники Павла. На “Нові лідери” він пройшов з проектом під назвою “Творці майбутнього”, мета якого створити освітні центри, де люди могли б навчитися базових законів економіки, щоб розбудувати власний бізнес.

- Наша держава не дає можливості розвиватися малому та середньому бізнесу, тому він зараз читає такі лекції: як стати економічно освіченими і багатими, - каже дружина учасника Оксана.

На лекціях Павло вчить мислити. Він певен, щоб перетворити Україну на Сінгапур українці мають бути економічно компетентними.

Шупіков певен саме з дрібного бізнесу згодом виростає велика справа, головне - не заважати.

- Коли ми почали підтримувати підприємців та вуличну торгівлю, звернули увагу влади до людей - були створені соціальні ринки: ніхто не забороняє, їх не ганяють, не штрафують. Вони спокійно продають, - розповідає Павло.

Найнижчі податки, вільний ринок, економічно-освічені громадяни - так, на його думку, можна перетворити Україну на успішну державу.

- 60 років XX століття Швеція жила з одним 10% податком її економіка була практично вільною. З усієї Європи в холодну Швецію їхали підприємці відкривати бізнес і заробляти. Якщо казати про Україну - нам також потрібен цей період, - впевнений Павло.

За програму Павла Шупікова проголосувало 1022 виборця.

Нагадаємо, протягом 2,5 місяців третього етапу на телеканалах СТБ та ІСТV виходили сюжети про сотню лідерів та зміст їх програм. Переглянути їх можна за посиланням: https://goo.gl/v4qduw

Детальніше - у сюжеті "Вікна-Новини" від СТБ:

Інші новини

Громадська наглядова рада