3уе

Лідер Сергій Євтушенко: Як виховати успішних підприємців, що впроваджуватимуть інновації

18 червня

Сергій Євтушенко, учасник проекту “Нові лідери” хоче створити платформу для обміну інноваційними ідеями. І навіть більше - він готовий вручити кожній родині власну справу “під ключ”.

Підприємець уже має мережу магазинів побутових товарів. Тепер він пропонує відкрити такий магазин кожному охочому, а усі ризики відкриття обіцяє на себе.

Шість років на ринку, 100 магазинів у 45 містах України, 1,5 мільйони постійних клієнтів - ідеї для свого бізнесу Сергій Євтушенко вичитав у книжці.

Американці розписали модель доларових магазинів. На ринку це вже була не новинка, тому здавалося - ідея не запуститься. Та підприємець поїхав за кордон, перейняв прогресивні підходи та технології, і після того прибуток у його доларовому магазині зріс на половину.

- Моя основна мета зараз - зупинити потік молоді за кордон. Тому ми, насамперед, переоцінюємо зараз ті цінності, з якими виходили на ринок праці, - розповів він.

За загальними термінами стоять конкретні речі. Наприклад, завдяки новітнім технологіям залучають клієнтів: кожному покупцеві на мобільний надходять окремі пропозиції, які розсилаються смсками. На складі замовлений товар забирають за лічені хвилини.

На часі у компанії Сергія - відкриття магазину самообслуговування.

- Ви заходите до магазину, користуєтеся своїм мобільним телефоном, або пристроєм, який ми вам надаємо в магазині. Ви скануєте будь-який штрих-код на товарі або ціннику, і цей товар додається до вашого кошика, - роз’яснив він принцип роботи магазину без продавців.  

Рішучість+ ідея з новими технологіями = формула успішного бізнесу від Сергія Євтушенка. Адже і сам починав двірником. Тепер готовий допомогти з власною справою іншим.

Насамперед, пропонує українським родинам за франшизою відкрити і собі такий “доларовий” магазин. Причому його компанія не лише навчить, як поставити бізнес на ноги, а й візьме на себе всі фінансові ризики.

Ще мріє створити платформу обміну світовими інноваційними ідеями - своєрідну спілку однодумців: хтось пропонує технології, інші їх впроваджують, паралельно навчають молодь та виховують лідерів бізнесу.

- Це майданчик об'єднання ідей, проектів, погляд у майбутньому - що буде розвиватися, обмін вдалими проектами. Це змінить розуміння бізнесу українцями, адже у 21 сторіччі прибуток дають інновації. Я теж не народився лідером і не був таким з перших років життя. Лідерство для деяких людей - це дар Божий, а для деяких - постійна робота над собою. Із натхненням та великим бажанням усе обов'язково вдасться, - розповів Сергій Євтушенко.

Сергій Євтушенко - учасник проекту “Нові лідери”, який пройшов у третій етап завдяки голосам Виборців: за його програмну мету віддали 1051 голос. Доля його задуму вирішуватиметься у серпні на презентації проектів сотні Лідерів.

Детальніше про його історію та проект - у сюжеті:

Інші новини

Громадська наглядова рада