иа

Лідер Сергій Головацький: Реконструкція центрального парку Дніпра

10 серпня

Навчити активістів, як стати управлінцями та ефективно працювати заради розвитку міста, саме такий проект реалізує учасник "Нових лідерів" Сергій Головацький.

За плечима чоловіка десятки успішно втілених в Дніпрі стартапів. Нині він разом з командою активно розвиває культурний та туристичний напрямки. Один з найбільших проектів – реконструкція центрального міського парку.

Це перший туристичний центр у Дніпрі, який Сергій разом з однодумцями створили 7 років тому. Відтоді він успішно працює, і кожний другий турист, який приїжджає до міста, обов’язково сюди заходить.

Сергій Головацький – автор багатьох успішних проектів.  Він створив кілька громадських організацій і традиційно з розмахом проводить фестиваль 100Пудівка.

Нині команда Сергія працює над проектом реконструкції центрального міського парку.

Створити комфортні зони відпочинку, вдосконалити інфраструктуру, наповнити парк арт-об’єктами та спортивними майданчиками – все це, каже Сергій, можливо. Головне бажання та команда зацікавлених людей. Реконструкція парку, частина проекту від активістів до управлінців. Головна ж мета – створити ідеологічно нову команду, здатну взяти управління містом у свої руки.

Проект розрахований на 11 місяців. За цей час уже сформована команда проходить тренінги та навчається насамперед, основ системи міського управління.

За програму Сергія Головацького проголосувало 949 виборців. Доля його програми буде вирішена наприкінці літа під час презентації проектів сотні Лідерів.

Нагадаємо, протягом 2,5 місяців третього етапу на телеканалах СТБ та ІСТV виходитимуть сюжети про сотню лідерів та зміст їх програм. Переглянути їх можна за посиланням: https://goo.gl/v4qduw

Детальніше у сюжеті Фактів ICTV:

Інші новини

Громадська наглядова рада