паипаи

Лідер Володимир Воловодюк: Як зробити села прибутковими

10 серпня

Зробити економічно привабливими українські села, привести туди туристів і навчити людей самим для себе заробляти гроші. Це мета проекту Володимира Воловодюка.

Громадський діяч, активіст – він вже запустив свій проект і називає його близьким із державною програмою децентралізації. Але переконує – для розвитку потрібні не лише гроші, а й знання.

Круглі столи та форуми, які організовують у рамках проекту – не просто балаканина, переконує Воловодюк. Сюди запрошують людей, які змогли підняти свої села і містечка, а головне зробити їх економічно привабливими.

Люди повинні вчитися рекламувати свої громади і самотужки заробляти. Активіст вважає, якщо вдало презентувати відпочинок біля річки або озера – це може привабити туристів, а відтак і принести дохід селу.

За програму Володимира Воловодюка проголосувало 1016 виборців. Доля його програми буде вирішена наприкінці літа під час презентації проектів сотні Лідерів.

Нагадаємо, протягом 2,5 місяців третього етапу на телеканалах СТБ та ІСТV виходитимуть сюжети про сотню лідерів та зміст їх програм. Переглянути їх можна за посиланням: https://goo.gl/v4qduw

Детальніше у сюжеті Фактів ICTV:

Інші новини

Громадська наглядова рада