Омелян

Ми шукаємо Нових Лідерів Громад!

19 вересня

Що таке Нові Лідери Громад?

Можливість для талановитих, мотивованих фахівців реформувати країну!

Як?

В процесі роботи в громадах, створюючи місцеві проекти для впровадження реформ в ОТГ.

Чому саме зараз?

Реформа децентралізації відкрила нові можливості для розвитку міст та територіальних громад зокрема. Саме зараз з’явився не лише запит на впровадження змін на місцях, а в тому числі і фінансовий потенціал для цього.

Чому варто взяти участь?

  1. Реальний вплив. Ви отримаєте реальний вплив на громаду та втілення реформ в них. Однією з найбільших проблем у новостворених громадах  є брак кадрів, які спроможні імплементувати реформи та докластись до розвитку громади. Під час роботи в ОТГ Ви зможете ставити собі амбітні цілі і досягати їх, бо матимете на це повноваження. В нашому проекті братимуть участь лише ті громади, в яких є політична воля до змін та які готові надати вам відповідний статус для їх творення!

  2. Професійна підготовка. Протягом трьох місяців кращі експерти з децентралізації та відповідних галузей будуть готувати Вас до роботи в громаді. За цей час Ви вивчите особливості обраної ОТГ та підготуєте проекти, які реалізуєте там.

  3. Менторинг від провідних експертів. Протягом всього періоду вашої роботи в громаді Вас буде підтримувати центр менторингу нашого проекту. Команда буде допомагати Вам з комунікацією, пошуком партнерської, донорської підтримки для ваших проектів та допомагатиме у вирішенні поточнихзадач.

  4. Стипендіальна підтримка на час участі в проекті. Щонайменше протягом року роботи в ОТГ Ви будете отримувати стипендію від донорів та організаторів проекту. Також Вас забезпечать житлом та всім необхідним для роботи в громаді.  

  5. Неймовірна пригода та нові друзі. Ставши учасником проекту Нові Лідери Громад, Ви зміните своє життя, знайдете нових друзів (в кожну громаду поїде команда з 5 чоловік) та допоможете країні стати успішною не на словах чи важко вимірюваних величинах, а на видимих результатах в межах  ОТГ!

Для кого це?

Якщо Ви

  • мобільні (готові змінити місце проживання);

  • здобули вищу освіту (бакалавр, магістр);

  • не боїтесь змін;

  • цікавитеся реформами;

  • прагнете реалізувати себе в Україні та готові розвивати власні компетенції,

то заповнюйте анкету за посиланням - http://bit.ly/NoviLideryGromad

Коли буде проводитись відбір і коли старт проекту?

  • Перша хвиля набору: 1  серпня - 30 вересня 2018

  • Відбір учасників та проведення співбесід: жовтень - листопад 2018  

  • Старт підготовки: кінець січня - початок лютого 2019 року

 

Інші новини

Громадська наглядова рада