Бородін

Мій проект не локальний, а гідний всієї України - Максим Бородін

16 листопада

У фіналі проекту Нові лідери на телеканалі ICTV переміг Максим Бородін.

Переможець отримав мільйон гривень на реалізацію власного проекту.

Максим Бородін бореться з екологічним забрудненням промислових міст України.

Чоловік ставить за мету створити ефективну систему екологічного моніторингу та встановити газоаналізатори на кожному великому джерелі викидів.

У фінальному ефірі розповів, що гроші підуть на придбання приладів і техніки, які допоможуть у модернізації систем Маріуполя, а також Кривого Рогу та Запоріжжя.

Після ефіру переможець поділився своїми подальшими планами.

- Я сподівався, що наш проект підтримають не тільки маріупольці, криворіжці та запоріжці, а й усі українці. Цей проект повинен потім масштабуватись на всю країну, і допомогти подолати проблему не тільки у промислових містах, а й у звичайних, де є проблема і з автомобільними забрудненнями, і заводами, які палять сміття.

- Я вірю, що цей проект не локальний, а гідний всієї України.

Також Бородін висловився щодо своїх конкурентів:

- Моїм конкурентом був Сергій Замідра, тому що у нього висока підтримка. І на відміну від Ольги, проект Сергія - конкретний, нехай не такий деталізований, як у нас.

- Я думаю, нас підтримали ще й тому, що ми мали детальний план проекту і розповіли: як ми плануємо діяти, куди витратити кошти та для яких цілей.

- Єдине, сьогодні мені не вистачило часу, бо я готовий про це розмовляти годинами. Я цим хворію і про це постійно думаю, можна розбудити мене серед ночі - я відповім.

Читайте: Наш проект важливіший, ніж ті, що залишились - не приховую цього - Максим Бородін 

Нагадаємо, як пройшов сьомий ефір національного телепроекту Нові лідери.

Інші новини

Громадська наглядова рада