1

Нові лідери 2: хочеш змін - почни з себе

27 червня

Півтори тисячі заявок і лише півсотні обраних. 27 червня о 22.30 на ICTV стартує другий сезон Нових лідерів — національного проекту, учасники якого презентують свої ідеї у різних галузях. 

Наприклад, у економіці, медицині, судовій системі та обороні. Із 50 лідерів залишаться тільки восьмеро. Вони й поборються за грошовий приз, завдяки якому зможуть втілити свої ідеї. 

— Ми вирішили показати суспільству, що в країні є нові лідери, — директор департаменту спеціальних проектів ICTV Михайло Павлов.

Лідери мають презентувати свої проекти Відбірковому комітету, але так, щоб довести — вони опинилися тут не випадково. 

— Надто багато надій покладають на політиків, на когось іншого, а не на себе. Але купа українців змінюють країну вже зараз,— представник Відбіркового комітету Віталій Шабунін.

З півсотні найкращих ідей Відбірковому комітету потрібно обрати лише 8 лідерів, які продовжать боротьбу у прямих ефірах. 

На відміну від першого сезону, де нові лідери презентували місцеві проекти, нині їм потрібно довести, що здатні змінити на краще життя усієї країни. 

— Ми не хочемо бачити лідерів лише місцевого самоврядування, ми хочемо розуміти, що проект місцевого рівня може стати історією успіху національного, — голова Громадянської мережі ОПОРА Ольга Айвазовська.

Нагадуємо, що відбувалося за лаштунками проекту Нові лідери 2.

Інші новини

Громадська наглядова рада