Павло Казарін

Нові лідери — це змагання ідей та змісту, а не форми — Павло Казарін

8 липня

 

Ведучий національного проекту Нові лідери Павло Казарін дав коментар щодо першого прямого ефіру, де розповів про свої враження та зізнався, за яку команду вболівав.

— Павле, чи чекали Ви від ефіру саме таких результатів?

— Перевага проекту у тому, що ти ніколи не знаєш, хто переможе у тій чи іншій програмі. Ми не знаємо результатів голосування і тим більше, кого команда номінує на виліт. Тому все, що відбувається на проекті, є несподіванкою для мене.

— Чи не нагадувала Вам поведінка наших лідерів цирк?

— На проекті ми граємось у велику політику. Ми створювали політичні партії, порядок денний та умовні законопроекти, які вони прописували і намагались донести до суспільства. 

Як відомо, українська політика — це саме та сфера, де інколи емоції перемагають раціональність, а форма перемагає зміст. Після першого ефіру, ми побачили, що на нашому проекті зрештою перемагає саме зміст — це те, що надихає і дає надію.

ЧитайтеХто покинув проект нові лідери 2 у першому прямому ефірі

— Яка команда на ефірі вам більше імпонувала?

— Якщо брати до уваги, що на знімальному майданчику ми відтворюємо українську політику, то рано чи пізно вона повинна стати раціональним змаганням ідей та змісту, а не форми.

Тому у четвер, я був схильний до команди, яка зробила акцент на змістовній частині. Отже, я був за синіх, хоча підхід, який продемонстрували їхні опоненти, був творчим та цікавим. Та все ж, ідея кожного із учасників проекту є важливою для країни, і саме це відрізняє Нові лідери від будь-якого іншого телешоу в українському медіапросторі.

Нагадуємо, про протокол голосування від 04.07.2019 телеглядачів проекту Нові лідери 

Інші новини

Громадська наглядова рада