111

Нові лідери дають людям поширити свій досвід на цілу країну- Бородянський

24 квітня

Проект “Нові лідери” дозволить активним українцям поширити реалізацію своїх суспільно корисних ідей на всю країну.

Про це генеральний директор StarLightMedia, керівник телеканалу СТБ Володимир Бородянський розповів в ефірі Свободи слова на ICTV.

- Це дивовижний проект, який дозволить людям, які чогось досягли чи знаходяться на шляху досягнення, розповсюдити свій досвід на більш широку аудиторію: на район, місто, область, всю країну.

Наприклад, автора однієї з програм звуть Тетяна Кулеша. Вона - вчителька, 26 років працює у школі. Її сину, якому виповнилось 9 років, поставили смертельний діагноз. Лікарі сказали, що йому залишилось жити 5-7 років. Це складна генетична хвороба, яка не лікується у нашій країні. Тетяна зібрала волю в кулак та об'єднала навколо себе жінок, у яких діти із таким же діагнозом. І у 2014 році ця жінка досягла того, що у Верховній Раді ухвалили закон про лікування таких людей у нашій країні.

 

Саме завдяки зусиллям цієї жінки наша країна виділяє мільярди гривень на лікування таких людей.

Тобто, одна людина вирішила це питання на системному всеукраїнському рівні.

Не знаю, чи потрапить вона до 10-ки лідерів, але це приклад мужності та цілеспрямованості, відповідального лідерства, коли людина вирішила питання не лише для своєї дитини, але і для усієї країни.

Як зазначив Володимир Бородянський, люди, котрі готові розсувати кордони чи докладати багатьох зусиль, але вперлись у стіну, не знаючи, як її обійти - бажані учасники проекту “Нові лідери”.

Інші новини

Громадська наглядова рада