Олександр Сарафанюк та створення незалежного громадсько-суспільного інституту Омбудсмена в Україні

30 травня

Шановні виборці. У цьому листі я хочу Вас познайомити з моєю особистістю. Агітуючи, я постійно чую: навіщо воно тобі потрібно? Відповідь моя така: необхідно змінити Країну в якій ми живемо. 27 років на політичній арені одні й ті ж самі, нічого не змінюється. З кожним роком все гірше і гірше. На жаль немає політичної культури. В мене є бажання займатися політичною діяльністю. У всіх розвинутих країнах це робиться у політичних партіях. В Україні немає жодної якісної політичної партії – одні проекти, де фактично не можливо пройти по політичних сходах. Тому я і вирішив прийняти участь у проекті “Нові лідери”.

Ціль моєї участі – отримати міжнародний досвід та отримати знання, які мені будуть необхідні для подальшої побудови державного механізму в цілому. Майбутнє за молодими та освіченими людьми – спеціалістами з якісною освітою в тій чи іншій сфері. Я оптиміст. Я вірю, Україна не безнадійна. Ми маємо величезний людський та економічний потенціал. Нам необхідно лише одне: працювати, працювати та працювати.

Вишиванка є не тільки традиційним одягом, а й оберегом від чорних сил. В моєму випадку, на вишиванці, яку вишила моя мама більше синього та жовтого кольорів.  Це кольори в яких можна захлинутися, потонути та отримати безмежне щастя. Необхідно цінувати історію, культуру та традиції України, тільки знаючи код нашої нації ми зможемо побудувати найуспішнішу країну.


Моя дружина – це дійсно мій тил, якій я повністю довіряю. Вона підтримує мене у всіх моїх справах. Фактично разом з нею ми завжди і навіть на роботі. Ми з нею одне ціле. Я ціную наші відносини і сім’ю. У цьому проекті вона повністю підтримала моє бажання приймати участь. Ми вирішили боротися. В мене ніколи не виникало почуття недовіри до моєї дружини.


У вільний від роботи час я займаюся спортом, це – футзал та бадмінтон. Збірна адвокатів Вінницької області 31 березня цього року приймала участь у чемпіонаті по футзалу, який відбувався у м. Київ. Ми пройшли до 1/8 фіналу. Для нас це показник. Ми готуємося до подальших змагань.

Бадмінтон – один  із самих рухливих видів спорту. Рух – це життя. Під час тренування ти думаєш тільки про волан і проблеми відходять на інший бік. Ти розслабляєш мозок та отримуєш задоволення від ігри. Мені подобається займатись бадмінтоном. Я завжди буду підтримувати дітей, які прагнуть перемагати та ставати чемпіонами. Це важка фізична праця. Чемпіонами стають одиниці.


Молоде покоління – це майбутнє України. Але, молодих, активних, не байдужих необхідно правильно направити, можливо десь підказати та допомогти. Тому, маючи 20-річний досвід у сфері правознавства разом з ГО “Лютич” проводимо семінари, дискусії на теми: права громадянина, його обов’язки, права подружжя, механізм Держави, проблеми законотворення та інше. 

Квантовий стрибок. Що потрібно Україні?

https://vn.20minut.ua/blogs/kvantovij-stribok-sho-potribno-ukrayini.html 

Межа політичного страху.

https://vn.20minut.ua/blogs/mezha-politichnogho-strahu.html 

Правове збочення. Або як політикани позбавляють громадян права.

https://vn.20minut.ua/blogs/pravove-zbochennya-abo-yak-politikani-pozbavlyayut-ghromadyan-prava.html 

АТО. Ми побили всі рекорди Гіннеса.

https://vn.20minut.ua/blogs/ato-mi-pobili-vsi-rekordi-ghinnesa.html

Інші новини

Громадська наглядова рада