учасники

Олександр Славський та Сергій Бреус покинули проект “Нові лідери”

26 жовтня

У четвертому випуску,  де лідерів перевіряли на детекторі брехні, проект покинули одразу два учасники - Олександр Славський та Сергій Бреус.

За результатами голосування телеглядачів вони набрали найменшу кількість голосів.

А як саме це відбувалось, дивіться тут.

Олександр Славський прийшов на проект “Нові лідери” з метою розвинути підприємництво в Україні, адже це необхідний інструмент вирішення багатьох проблем. Але Олександр не підкорив глядачів і отримав 9 місце за результатами голосування, в результаті чого покинув проект.

Сергій Бреус - 26-річний чоловік, прийшов на “Нові лідери” з проектом “Правничий хаб для людей похилого віку”. У його рідному місці він улюбленець пенсіонерів, адже надає їм безоплатну правову допомогу.

бреус

 

- Кожен має свою думку, свободу вираження. Я не претендував на те, щоб бути людиною, яку підтримують. Я говорив те, що вважав за потрібне і завжди вважав і вважаю, що демократія перемогла більшість. В даній ситуації вона теж перемогла, значить інші люди були гідніші, ніж я. В Україні дуже багато цікавих, креативних людей, які готові не тільки змінювати країну, але й змінювати самих себе, - прокоментував Сергій Бреус.

На думку координаторки виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА, члена Відбіркового комітету Ольги Айвазовської лідерам, які вибули не вистачило харизми та яскравості.

Читайте: Нові лідери у справі: як учасники проекту змінювали життя села на Житомирщині

Нагадаємо,  кожен, хто вибуває з проекту отримує медіа підтримку свого проекту від телеканалів групи StarLightMedia, а також від партнера каналу Еспресо.TV

До слова, а також ви можете проголосувати, кого з фіналістів підтримуєте.

Інші новини

Громадська наглядова рада