Планування нових міст "Еко Долини"

29 травня

Якщо ми хочемо покінчити з забрудненням та відходами та одночасно підтримувати високий рівень життя, нам доведеться корінним чином змінити планування міст, а також наш власний побут та уклад життя.

Намагання модифікації вже наявних міст являються нераціональним. Даний підхід зажадає занадто багато ресурсів та часу. Подібні дії надто дорогі в плані фінансів та ресурсів.
 

Модифікувати та будувати на основі старого означає підтримку застарілої системи, інфраструктурних та енергетичних вимог. Це також означає високі затрати на експлуатацію та обслуговування об'єктів, загальну неефективність, шкідливу дію на жителів.

Набагато дешевше будувати нові міста «з нуля», чим займатись відновленням та підтримкою старих, так само як і набагато ефективніше використовувати найновіші виробничі методи, ніж модернізувати старі заводи.

По мірі переселення людей в нові міста, будуть розглядатись питання по зносу старих міст та їх подальшій повній утилізації. Вони надто неефективні для обслуговування. Звичайно це відбуватиметься на протязі великого відрізка часу, буде мало помітним та не завдаватиме шкоди історико-культурним та іншим важливим об'єктам нерухомості.

Набагато ефективніше побудувати нові автономні міста, чим відновлювати чи ремонтувати старі. Нові міста будуть використовувати всі переваги новітніх технологій, будуть чистими, безпечними та сприятливими для проживання, в більшості випадків вони будуть циркулярними.

 

Інші новини

Громадська наглядова рада