Бреус

Політика – засіб досягнення мети, а не ціль - Сергій Бреус про YES

18 вересня

- Я надихнувся зустріччю з колишнім президентом Польщі Олександром Квасневським та колишнім держсекретарем США пані Кондолізою Райс. Саме від них я почув, що політика - це засіб, а не мета їх безпосереднього перебування в політиці. 

Так говорить учасник проекту "Нові лідери" Сергій Бреус в інтерв'ю Фактам ICTV враженнями від щорічної 15-ї Ялтинської конференції.

Сергій Бреус додав, що на конференції не вистачало звичайних українців, які на власні очі побачили б, що світ не залишає Україну і допоможе подолати ті проблеми, які ми самі вирішити не можемо. 

- Основний меседж, який лунав від всіх політиків - потрібно брати в руки наявні проблеми, не здаватися, не боятися і тільки за допомогою правових механізмів все вирішувати. Це ціль і моєї програми, тому з більшістю учасників я рухаюсь в одному напрямку. 

Читайте: Які проблеми українці мають вирішити у першу чергу (ОПИТУВАННЯ)

Сергій Бреус також зазначив, що йому сподобались слова Квасневського щодо написання спільного підручника історії з урахуванням погляду Польщі та України. Потрібно спробувати знайти компроміс заради майбутнього. 

Нагадаємо, Сергій Бреус прагне підвищити правову грамотність українців. 

 

Інші новини

Громадська наглядова рада