Олександр Богуцький

Проект Нові лідери – бажання змінити Україну і світ на краще

5 жовтня

Ми це зробили! Не знаю, що напишуть соціальні мережі, і ті, хто захочуть написати, але без сумніву вже ясно, що проект відбудеться, і відбудеться – як планувалось чи мріялось – з незалежним Відбірковим комітетом, всім членам якого прекрасна нагода подякувати; Наглядовою радою, усім тим, чиї прізвища є на сайті і усім, з ким ми цей проект обговорювали, хто радив чи думав, і, звичайно тим, хто не тільки підтримав прекрасними словами чи міцно потиснувши руку, але й грошима.

Зараз, коли попереду ще 7 програм, від усіх вищезгаданих, і від групи Starlightmedia (а для нас це справжній спільний проект) буде залежати саме майбутнє ідеї Нового Лідерства, чесних справ, небайдужості, ініціативності, відкритості, бажання змінити Україну і світ на краще.

Звичайно, окрема подяка Еспресо, каналу, який спільно з ICTV транслював проект. Ми продовжуємо закликати відповідальних мовників – телеканали Суспільне, Громадське — доєднатись до трансляції.

Думаю, що після першої програми остаточно зникли побоювання, що це проект в чиїхось інтересах, і стало зрозуміло остаточно – він в інтересах країни.

Перший четвер приніс близько 2 млн телеглядачів, це без сумніву видатний результат, який так само ясно може бути ще більш вражаючим. І ці 7 тижнів, які попереду, справді час для внеску багатьох людей, які вірять у зміни.

Сама наша ініціатива – відповідальна ініціатива конкретних людей, але успіх проекту в цілому залежить від кожного, хто подивиться передачу, розповість про неї, поділиться думками, як її зробити цікавішою чи кращою, допоможе Новим лідерам у реалізації їхніх програм, одним словом, роботи більше, ніж на всіх і кожного дня.

Отже, це пост подяки і звернення до тих, кому не все рівно. Нові лідери, сама ідея відповідального Лідерства – прекрасна тема для об’єднання, точно тема для майбутнього, яке починається сьогодні.

Олександр Богуцький, директор-президент телеканалу ICTV.

 

Інші новини

Громадська наглядова рада